Dagens Horoskop: Mandag 21. Oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag savner du en kollega som er bortreist. Selv om dere ikke alltid er enige om ting, er det en trygghet å ha denne personen der. Dere kjenner hverandre godt og det er kanskje derfor det føles så tomt. Ettermiddagen handler om å våge å si ja.

Tyren 20/4-20/5

Du ser frem til noe denne uken og det gjør deg i ekstra godt humør. Du virkelig sprudler av glede. I løpet av mandagen får du konkret og bra feedback fra en sjef. Han/hun har en tendens til å se ting du ikke ser.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er du sliten og lei. Du synes det er vanskelig å komme deg opp av senga og det meste går tregt. I løpet av dagen får du flere bra forslag på forbedringer du kan gjøre hjemme, uten en altfor stor kostnad.

Krepsen 21/6-22/7

I dag gjelder det å ha høy standard på det du tar for deg, derfor prøver du å være rasjonell på jobb, selv om du egentlig er mer kreativ enn strukturert av deg. Sjefen din setter pris på dine anstrengelser.

Løven 23/7-22/8

Selv om solen kanskje ikke skinner ute i dag, finnes det masse solskinn i tegnet ditt. Du får energi fra din egen planet og det gjør deg ekstra positiv. Høsten kan være en tøff tid for løver, ettersom dagene blir mørkere og soltimene mindre, men akkurat nå flyter det meste i livet ditt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er forsiktig med dine uttalelser i dag. For deg er det viktig at det ikke blir feil, så mye avhenger av detaljene. I løpet av dagen oppdager du en måte å jobbe på som kan effektivisere en hel del fremover. Du er fornøyd med deg selv.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å bevisstgjøre flere sider ved en diskusjon. Du vil ikke ta stilling til diskusjonen, men du vet det blir vanskelig å la være, siden den som er innblandet står deg så nær. Dette blir et moralsk dilemma for deg.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å holde motivasjonen oppe, slik at du skal kunne klare å gjennomføre den jobben som må gjøres. Du er veldig trøtt akkurat nå og har vanskelig for å holde deg motivert i hverdagen. Det eneste du gleder deg over, er en kreativ hobby som du bruker mye tid på.

Skytten 22/11-21/12

Du småkrangler mye med både venner og familie akkurat nå. Det finnes en stadig misnøye i horoskopet ditt, og du føler at ingenting helt er som du vil det skal være. Rastløsheten som alltid innfinner seg på denne årstiden, får deg til å ville bryte fra det normale.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir et eventyr. Nye opplevelser gjør hverdagen din både morsom og annerledes. Dagen i dag handler om å hente energi og finne igjen balansen. For deg gjelder det å lade batteriene og fokusere på en stor oppgave du har foran deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du uroer deg mye for at ting ikke skal gå som planlagt. Vær glad for at det løser seg og ikke tenk så mye på detaljene. I løpet av dagen får du gode nyheter som gjør deg både glad og forventningsfull.

Fiskene 19/2-20/3

Du innser at du må prøve å forandre visse ting med livet ditt om du skal kunne finne tilbake til likevekten i livet ditt. Akkurat nå er det for mye drama rundt deg som gjør det vanskelig å fokusere på riktige ting. Kvelden blir koselig og sosial.

Powered by Labrador CMS