Dagens Horoskop: Mandag 21. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir interessant med en uventet utvikling. Du møter på en person du ikke har sett på evigheter, og du føler at dere klikker umiddelbart selv om dere ikke har møttes på en stund. Noen personer kan man plukke opp kontakten som om ingen tid har gått, uansett hvor lenge det er siden sist.

Tyren 20/4-20/5

I dag er fokus litt splittet. Du har mye å gjøre på jobben, men tankene dine er andre steder. Denne uken kan se ut til å bli et springbrett til en ny verden for din del. Kvelden handler om et familiemedlem.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en tendens til å glemme ting akkurat nå, og da burde du heller skrive opp ting slik at du ikke glemmer. Det handler om en påvirkning fra Månen som gjør deg ufokusert. Kvelden handler om vennskap.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir ganske luksuriøs. Noen som er glad i deg skjemmer deg bort, enten gjennom å stelle i stand noe eller gi deg en gave. I det store og del hele en hendelsesløs dag der du slipper å stresse.

Løven 23/7-22/8

Du diskuterer mye med venn og kommer fram til at dere har veldig ulike meninger når det kommer til noen grunnleggende ting. Det du anser som en selvfølgelighet, ser denne personen på noe som kun oppnås gjennom hardt arbeid.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å komme i gang, og det er litt tungt etter helgen. Du kjenner det på kroppen, og det gjør at du gjerne jobber hjemmefra dersom det er mulig. I løpet av dagen gjør sjefen din deg oppmerksom på en mindre feil.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å hente deg inn på jobben. Det går kanskje ikke så bra som du hadde håpet, men det blir likevel en produktiv dag. Kvelden handler om en spøk som sklir ut. Det kan fort lede til misforståelser som må oppklares.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt treg i dag. Selv om uken nettopp begynte er du allerede helt utslitt. Du burde kanskje se over hvor mange aktiviteter du har i helgen. Det er gøy å være aktiv, men husk at helgen også skal være en mulighet til å hente seg inn og hvile.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskeligheter med å forstå en person som gir jernet hele tiden. Du kan lett fokusere å kortere perioder, men du foretrekker et roligere hverdagstempo. Vennen din har så mye på gang at dere knappt rekker å møtes.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en rolig og fin mandag der du kan ta det med ro etter en intensiv helg. Du begynner å forberede sommerens aktiviteter. Du har en del du vil få fikset på denne sommeren. For deg er det viktig å møte høsten i toppform.

Vannmannen 20/1-18/2

Akkurat nå er det kaos både hjemme og på jobb. Du har så mye du skal rekke at du egentlig bare vil hyle. Husk at dette stresset vil avta utover uken. I slutten av uken skjer det noe som markerer en ny start for din del.

Fiskene 19/2-20/3

Du er lei av å måtte forklare hvorfor du gjør som du gjør. Ifølge deg så har alle rett til sine meninger uten at det stilles spørsmål ved, men vennen din ser det ikke på samme måte. Denne personen elsker å diskutere og vri på hver eneste lille ting.

Powered by Labrador CMS