Dagens Horoskop: Mandag 20. Juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir veldig morsom og du gjør noe du elsker sammen med en person du liker godt. Dagen går fort og du føler at du virkelig nyter livet. Om kvelden er du trøtt og foretrekker å være hjemme og omgås familien.

Tyren 20/4-20/5

Du har en del å å gjøre denne mandagen, men det er bare bra ettersom tiden flyr avgårde og du koser deg. En intrige blant venner eller kolleger intensiveres og du sørger for å holde deg nøytral og ikke blande deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en rastløshet og en uro i tegnet ditt i dag. Det føles som om noe er på vei til å gå galt, men du kan ikke helt sette fingeren på hva det er som ikke stemmer. Du bør lytte til magefølelsen din, den kan ha rett.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du mulighet for å ordne opp i en stor misforståelse, spørsmålet er bare om du tar sjansen din eller om du velger å trekke deg unna enda en gang. Du er veldig redd for å bli såret og det gjør at du ubevisst sårer, ved at du bygger en mur rundt deg.

Løven 23/7-22/8

I dag har du mulighet for å gjøre noe fint for en venn. Ved å være litt ekstra omtenksom kommer du til å vinne mange fordeler. Du vet at du ikke alltid finnes der for denne personen når han/hun har behov for deg, men i dag viser du hva det innebærer å være en god venn.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har gjort en feil og spørsmålet er om du kommer til å trekke deg unna eller prøve å slette over det hele og late som ingenting. Du vet hva du burde gjøre, men det som er riktig og det som er lett, er ikke alltid samme sak.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være modig, selv om du egentlig ikke er det. Å stå opp og hjelpe noen som er svak, krever ikke bare ryggrad, men også en god dose empati. Du har sistnevnte, men spørsmålet er om du har styrke nok til å si ifra.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne mandagen prøver du å finne en struktur som fungerer for deg. Det kan ta tid å finne tilbake til sitt vante jeg igjen, etter den underlige innledningen på året, men det er viktig at du prøver og du innser at den nye normalen, aldri kommer til å bli det samme som før.

Skytten 22/11-21/12

Det er deilig å bare være og ikke tenke så mye. Akkurat nå er du god på å leve i nuet og å nyte stunden. Dagen handler om små, enkle gleder og om å omgås med de menneskene som betyr mest for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar en ganske smertefull, men moden beslutning i dag. Iblant er det vanskelig å slippe taket, men om det er det eneste riktige å gjøre for å kunne gå videre, så må du være sterk nok til å kunne si farvel. I løpet av dagen føler du en lettelse og en overraskende glede over fremtiden.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å komme overens med en person som ikke har samme etikk som du. Det handler ofte om at denne personen mener den har rett til å ta for seg, selv om det går på bekostning av andre. I løpet av kvelden får du en herlig overraskelse.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å ta det med ro og å hente seg inn igjen. Du har behov for hvile, både mentalt og fysisk. Det har vært en stressende periode der du har vært tvungen til å ta en del tunge beslutninger, så nyt denne dagen.

Powered by Labrador CMS