Dagens Horoskop: Mandag 20. April

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vet at det er feil, men du klarer ikke la være å ta en enkel utvei ut av en komplisert situasjon. Det handler om at du ikke synes det er verdt å bruke tid og energi på en jobb som egentlig bør gjøres. For deg handler det om å være smart og ikke bruke unødvendige ressurser på ting.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir rotete og du liker ikke rot. Mye fordi det er lite struktur på jobb og det ikke finnes noen som styrer arbeidsfordelingen akkurat nå. Ettermiddagen handler om å vise frem sin kreativitet.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag blir du urolig for en bekjent eller eldre slektning. Du har vanskelig for å fokusere på jobb og tankene dine vandrer hele tiden i vei. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å lufte følelsene dine for en venn eller slektning.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir irritert på en venn som ikke vil gi slipp på noe som burde vært over for lenge siden. At du selv gjør det samme, er du helt uenig i. Du kan ikke rå over følelsene dine, men du synes vennen din burde være mer fornuftig.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske kjedelig innledning på uka og du må virkelig skjerpe deg om du skal kunne levere på et høyere nivå. Det handler om at du ikke trives med å jobbe på den måten du gjør akkurat nå. En sms eller en telefonsamtale fra en venn gjør deg i godt humør.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil ikke stresse i dag. Du er irritert og trøtt og du føler at du virkelig hadde hatt behov for å hvile. I løpet av dagen får du høre et rykte som gjør deg både opprørt og glad på en og samme tid.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen blir ganske rolig. Du hadde i og for seg ikke ventet deg noe annet, selv om du hadde håpet på at noe annerledes og gøy skulle inntreffe i dag. I løpet av ettermiddagen tar du tak i en ekstremt viktig, men nødvendig oppgave.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganske ensformig mandag, men du foretrekker ensformighet framfor forandringer ettersom forandringer sjeldent er noe positivt akkurat nå. For deg er det viktig med trygghet og for deg er trygghet en fungerende og gjerne litt småkjedelig hverdag.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å lytte til en venn som har ganske mange ulike tanker i hodet sitt akkurat nå. Dessverre er du ikke ditt mest empatiske deg i dag, og det finnes en risiko for at tankene dine vandrer i vei når din venn vil dele sine tanker med deg.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag blir du overrasket over din venns omtanke. Du vet at han/hun bryr seg om deg, men den siste tiden har dere begynt å gli mer og mer fra hverandre, så du blir veldig overrasket når han/hun anstrenger seg mye, bare for å gjøre deg glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ikke så produktiv som du burde denne mandagen. Det handler om at du har for mye på gang og at du ikke helt rekker å avslutte en ting før neste prosjekt settes i gang. Prat med sjefen din om hvordan du føler det.

Fiskene 19/2-20/3

Du rører deg forsiktig i uvante kretser i dag. Det handler om en omgangskrets du ikke er vant til. Her gjelder det å kunne anpasse seg og prøve å følge strømmen, så kommer alt til å gå bra. Kvelden handler om noe som har med penger å gjøre.

Powered by Labrador CMS