Dagens Horoskop: Mandag 2. September

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en rolig innledning på mandagen og det passer deg bra. Det har vært mye den siste tiden og du har vanskelig for å komme i kapp rent mentalt. Denne mandagen passer du på å omgås litt ekstra med en gammel venn.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å ikke irritere deg over en kollega som kan være ganske så vanskelig. Han/hun er veldig intens og du kjenner at denne personen drar energi fra deg. Kvelden handler om gamle favoritter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er kjapp på å svare på spørsmål du burde tenkt litt over. Du gir ikke deg selv en sjanse til å kjenne etter og det gjør at du tar forhastede beslutninger. På jobb finnes det en sjef som du begynner å sette mer og mer pris på.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir fornærmet over en venns antydning om at du er lat. Kanskje er det fordi det ligger en sannhet bak hva denne personen sier. Akkurat nå har du ganske lite energi i horoskopet ditt og det gjør at du gjerne tar snarveier, noe som ikke alltid er den smarteste løsningen.

Løven 23/7-22/8

I løpet av mandagen prøver du å unngå en person du helst ikke vil omgås med, men som mer enn gjerne vil henge med deg. Denne personen kan være ganske så påtrengende så derfor holder du deg litt for deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Du finner deg til rette med dine nye arbeidsoppgaver og du finner en indre harmoni i det trygge og enkle. Akkurat nå setter du pris på rutiner, uansett om det er i privatlivet ditt eller på jobb. På kvelden tester du ut en hobby som kan være fysisk utfordrende.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å ta egne initiativ og om å våge å tro på dine ideer. Som Vekt er du kreativ og akkurat nå får du ekstra energi fra Mars, så det burde være en enkel sak for deg å drive igjennom de planene du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vil ikke bli venn med en kollega som hele tiden søker seg til deg, det er noe med denne personen som du har vanskelig for å stå ut med, selv om du ikke klarer sette fingeren på hvor feilen ligger. Kvelden byr på en overraskelse.

Skytten 22/11-21/12

I dag lærer du å kjenne en person litt mer og han/hun fascinerer deg. Denne personen er alt du ikke er og det er kanskje derfor du blir så tiltrukket. At denne personen også er pen og ettertraktet gjør det hele litt ekstra interessant.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ikke spesielt god på å ta initiativ til nye vennskap, men du åpner deg gjerne opp, om noen andre tar første steget. I dag krysser du grenser og nye broer blir bygd. På kvelden får du revansj for noe som skjedde i helgen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du trener på å bli bedre og bedre på å nå målene dine. Du har fokus på jobb og sjefen din blir imponert over dine resultater. I dag får du til og med æren for noe som var mer en tilfeldighet enn et gjennomarbeidet forslag.

Fiskene 19/2-20/3

Du trives ikke helt på jobb akkurat nå. Selv om du har koselige kolleger og utfordrende oppgaver, er det noe med stemningen som gjør at du føler at du ikke passer inn. Du funderer på en forandring av noe slag, det gjelder bare å ha nok drivkraft til å gjennomføre den.

Powered by Labrador CMS