Dagens Horoskop: Mandag 2. November

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen er det vanskelig å komme i gang. Helgen har tatt deg langt bort fra hverdagen og nå føles det rart å skulle stå opp tidlig og følge rutiner. Kvelden handler om å prøve å overtale en person om å gjøre en investering.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen starter med stress, men blir roligere mot ettermiddagen. Du har ganske bra kontroll på ting, til tross for at det er mye å gjøre og sjefene dine setter pris på din innsats. I dag venter litt kjedelige, men ikke så uventede nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du føler deg rastløs og innestengt akkurat nå og det gjør at du kan bli i ganske så dårlig humør. Mye handler om at du den siste tiden har levd med begrensede muligheter for å reise og treffe folk, noe som er viktig for deg i livet. Kvelden fører med seg nyheter.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i et ganske så godt humør denne mandagen. Du hadde en veldig morsom og inspirerende helg, noe som gjør at du er super uthvilt og har masse positiv energi å ta med deg inn i uka. Om kvelden får du høre nyheter som har med en venn å gjøre.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å akspetere de forandringene som skjer rundt deg i dag. Du vil ha tilbake din vanlige hverdag, men livet har forandret seg og du må bare prøve å akseptere det nye. Kvelden handler om et problem eller en utfordring, som du må ta tak.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt forsiktig i dag, ettersom du vet at du har med et delikat problem å gjøre. Her gjelder det å være klok og å tenke seg litt om innen du åpner munnen. Kvelden handler om en villedende manøver.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig trøtt denne mandagen og har vanskelig for å komme i gang igjen etter helgen. Ditt største problem akkurat nå, er at du sover altfor lite. Du har vanskelig for å komme til ro om kvelden og det går utover dine daglige aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tror ikke på den forklaringen du får av en venn i dag. Hans/hennes historie er litt for bra til å være sann og dessuten har han/hun løyet for deg tidligere. Her gjelder det å se hele historien innen du kommer med anklager du kan komme til å angre på.

Skytten 22/11-21/12

Du gir helt enkelt opp med å få ferdig et prosjekt og velger å legge det på is. Det handler om tid og du vil ikke levere et halvferdig resultat, da kan du like gjerne droppe hele greia.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen byr på en tankemessig utfordring og du føler deg fornøyd med hvor forberedt du er. Du har gått utenfor ditt kompetanseområde og lært deg masse nytt. Kvelden handler om å aktivisere seg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er irritert på en person som ofte kommer for sent uten å be om unnskyldning for det. Du anser denne personen som slurvete og nå vil du ta opp dette med en av dine sjefer. Kvelden handler om gode nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å være effektiv denne mandagen. Du er trøtt og det meste du tar deg til, går veldig tregt. Et triks kan være å åpne vinduet eller gå deg en tur, frisk luft kommer til å gjøre deg godt i dag.

Powered by Labrador CMS