Dagens Horoskop: Mandag 2. Mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir veldig interessant. En ny utfordring får deg til å ville prestere på topp. Det handler om at det finnes noen du vil lære å kjenne bedre og det kommer du til å kunne med denne arbeidsoppgaven, men det handler også om en sjef som du vil imponere.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en spennende og passe variert mandag hvor omdømmet ditt blir satt på prøve. Du innser at du er en person som kollegene dine ser opp til og som de vil ha råd fra. Ettermiddagen handler om frisk luft og om å planlegge fremtiden.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vet ikke om du tenker riktig i dag, men du lykkes allikevel med å få en kollega til å prestere på topp, takket være dine råd. Du føler deg litt treg i hodet i dag og du har vanskelig for å fokusere. Kanskje er du i ferd med å bli syk?

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å ikke bli urolig når en sjef antyder forandringer. Vanligvis har du ingen problemer med at det skjer ting i livet ditt, men akkurat nå vil du ha trygghet mer enn noe annet. Kvelden blir veldig fysisk krevende.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en målbevissthet i ditt horoskop som vokser seg sterkere og sterkere for hver dag som går. Det kan være at du nettopp har oppdaget hva det er du vil her i livet, og at det hjelper deg med å bruke energien din på en mer riktig måte. Kvelden byr på en utfordring.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar ingen risikoer denne mandagen. Du har tidligere håpet på en konfrontasjon, men har innsett at du må ta tak i problemene før de blir for store. I dag er en bra dag å lufte et følsomt tema på.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du bevise din kunnskap innenfor et område du egentlig ikke mestrer så godt, og det går ikke helt som forventet. Iblant er viljen til å ville imponere større en den faktiske kunnskapen til å kunne briljere, og slik er tilfellet i dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Sladder sprer seg som en epidemi på jobben din, og du vet ikke om du skal ta det på alvor eller ikke. Egentlig bryr du deg ikke så mye om denne typen intriger, men akkurat dette berører deg på en veldig direkte måte.

Skytten 22/11-21/12

I dag holder du hodet høyt og prøver å late som om ikke en viss person er rasende på deg. Du er for stolt til å be om unnskyldning, ettersom dette delvis er din kollegas feil like mye som din.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne mandagen får du en beskjed du ikke hadde håpet på å få, selv om du ikke blir helt overrasket. I løpet av dagen finnes det gode sjanser for at du gjør et bra kupp. Ettermiddagen handler om jobb.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt usikker på hvordan du stiller deg til en viss persons medvirkning til et prosjekt. Denne personen har en tendens til å være veldig kontrollerende og akkurat dette prosjektet er ditt hjertebarn. Du må være sterk og si ifra om du føler deg overkjørt.

Fiskene 19/2-20/3

Mandagen handler om å vise at du er en kraft man kan regne med på jobb. Du har både talentet, kunnskapen og intelligensen til å klare dette prosjektet bedre enn mange andre. Nå er det opp til deg å overtale en sjef til å gi deg en sjanse.

Powered by Labrador CMS