Dagens Horoskop: Mandag 2. Desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen prøver du å passe inn i en ny arbeidsgruppe. Det blir en morsom dag, men det blir også en utfordrende dag på mange måter. I løpet av dagen prøver du å pleie et vennskap litt mer. Dette er en person du bryr deg om og som du vil komme nærmere.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en morsom mandag som går fort. Du har mye å gjøre, men du har også masse energi og det gjør jobben lettere. I dag diskuterer du et dilemma med sjefen din. Han/hun forstår hvordan du tenker og setter pris på dine synspunkter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du holder et høyt tempo i dag og det er bra for ellers er risikoen stor for at du kommer til å sovne stående. Du får altfor lite søvn akkurat nå. Det kan være fordi du er overtrøtt og ikke faller til ro om kveldene, men det kan også være fordi du uroer deg over dine økonomiske problemer.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ikke en bra måte å si det du har å si til en venn i dag. Uansett hvordan du formulerer deg så vet du at du kommer til å såre han/henne på en eller annen måte. I løpet av dagen får du høre rykter som er både oppsiktsvekkende og interessante.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å megle i en konflikt. Du vil vise at du kan være diplomatisk selv om det egentlig ikke er din sterkeste side. I løpet av dagen får du høre fra en sjef at det kommer til å bli forandringer på arbeidsplassen og det gjør deg urolig.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne mandagen er du veldig pragmatisk og våger ikke helt tro på de ryktene du hører til tross for at det trolig ligger en sannhet i de. Du vil ha bevis før du våger å håpe. Kollegaen synes du er litt firkantet og kjedelig.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir aktiv og veldig stressende. Du har mye du skal rekke på jobb og oppgavene dine er mer fysiske enn administrative. Det gjør at du kommer til å være trøtt på kveldene og da får du sjansen til å kunne sovne tidlig og ta igjen litt søvn som du har mistet i løpet av helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne mandagen prøver du å resonere med en veldig sta kollega og det går ikke så bra som du hadde håpet på. Han/hun er ganske håpløs til å endre mening når han/hun vel har bestemt seg for noe. I løpet av kvelden passer du på å prate med en slektning som du ikke treffer så ofte.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at det er feil av deg å oppmuntre en person som er interessert i deg, men som du ikke synes er spesielt attraktiv. Det handler mest om at du liker den oppmerksomheten du får og at du synes det er gøy å flørte.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen blir ganske rolig og du føler at du får mer tid enn forventet til å avslutte et prosjekt som du har holdt på med de siste ukene. I dag får du også lære å kjenne litt nye kolleger og det blir en koselig opplevelse. En gammel bekjent begynner plutselig å høre fra seg igjen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er forsiktig med dine uttalelser når det kommer til et følsomt tema fordi du vet at dine kolleger kan bli veldig opprørte. Gjennom å være uvanlig diplomatisk får du mennesker med deg istedenfor å måtte kjempe for å få igjennom dine ideer.

Fiskene 19/2-20/3

Ikke vær redd for å vise følelser. Du behøver å få uttrykk for det du har inni deg, ellers kommer du til å eksplodere på en eller annen måte. Fisken er en følsom person som har behov for å få uttrykke seg med både ord og handlinger.

Powered by Labrador CMS