Dagens Horoskop: Mandag. 19. Oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å ha flaks. Om marginene er på din side, kan det bli en skikkelig vellykket dag. Akkurat nå har du det gøy på jobb og du begynner å finne deg til rette med den nye situasjonen. Kvelden handler om å tenke framover.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske intensiv, men allikevel bra mandag der du føler deg effektiv og til nytte. Du planlegger fremover og det synes du er gøy. I dag lykkes du med å få en av sjefene dine til å være litt vågal når det gjelder en idé du har.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ulike måter å takle et problem på, noe du får oppleve i dag. Du foretrekker å være rett ut og ærlig, noe som gir en positiv respons hos din kollega. Han/hun liker din oppriktighet, for da vet han/hun at du er til å stole på.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir litt hemmet av en kollega som har en enorm utstråling og som ofte tar all oppmerksomheten når han/hun er i rommet. Du har vanskelig for å måle deg med din kollegas karisma, så derfor holder du deg mer i bakgrunnen når dere to jobber sammen.

Løven 23/7-22/8

Det finnes ingen enkel måte å si det du vil ha sagt i dag. Vanligvis pleier du rive av sannheten som man river av et plaster, kjapt og ubarmhjertig, men akkurat i dette tilfellet har du en følelse av at det er bedre å ta det litt forsiktig.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra mandag der fokuset ligger på å få ting gjort fort. Du pleier ikke like å stresse, men i dag synes du det er gøy å sette litt press på deg selv. Kvelden byr på en annen type utfordringer.

Vekten 23/9-22/10

Denne mandagen prøver du å komme i gang med hverdagen igjen. Det går ikke så bra som du hadde håpet på, men du prøver i hvert fall å holde tempoet oppe så godt det lar seg gjøre. Akkurat nå er du veldig trøtt og du har vanskelig for å fokusere. Du sover for lite om nettene og grubler for mye.

Skorpionen 23/10-21-11

Mandagen blir litt av en ny start for din del. Du kommer i gang med et nytt projekt og alt føles lovende og interessant. Dagen handler mer om retningslinjer og om å komme opp med ideer, heller enn å planlegge ting i detalj.

Skytten 22/11-21/12

Du kan være litt av en ertekopp i dag og det finnes en risiko for at du går over grensen. Skytten er kjent for sin tørre humor og du synes det er gøy å tulle litt med andre. En kollega er ekstra irritabel i dag, så pass på så du ikke vekker en bjørn som sover.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne mandagen er du ute og farter en del, og det føles uvant. Det kan være at du jobber hjemmefra, har vært syk eller har holdt deg litt for deg selv en stund. I dag tvinges du til å være sosial og det blir både litt skremmende og veldig koselig på en og samme tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Du holder deg borte fra en person som målbevisst prøver å få deg til å ta en dårlig beslutning. Du har innsett at han/hun liker at du gjør feil og derfor prøver denne personen å styre deg bort fra ting som egentlig burde være det primære fokuset.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en oppløftende og morsom mandag der du tar deg selv å faktisk ha det gøy på jobb. Selv om du er aldri ville ha innrømmet det høyt, kan helgen bli litt vel ustimulerende. Om kvelden får du mulighet for å utfordre en venn i en vennskapelig konkurranse.

Powered by Labrador CMS