Dagens Horoskop: Mandag 19. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er litt forvirret over alle de nye inntrykkene denne mandagen. Det er mye å ta inn over seg og det er mye informasjon på en gang. Du har en mental støtte i en kollega denne dagen og du er glad over å ha han/hun ved din side. Sammen klarer dere hva som helst.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir ganske tøff. Du har behov for å komme i kapp etter slutten av forrige uke som ikke ble like effektiv som resten av uka. I løpet av dagen tar du tak i mange små prosjekter som sammen bidrar med en mer stabil høst for din del. Et fint kompliment får deg i godt humør.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å gi slipp og gå videre. Det finnes altfor mange minner og historier som du sammenligner med et visst stadie i livet og det er vanskelig å innse at dette stadiet er over og at det nå er det på tide med noe nytt.

Krepsen 21/6-22/7

Idag møter du mange nye, koselige og inspirerende mennesker. Det blir en litt annerledes men allikevel bra dag. Det eneste som gjør deg litt lei deg, er at du ikke har noen å dele alt som skjer med. Du føler deg litt alene og derfor har du tett kontakt med en venn i løpet av dagen.

Løven 23/7-22/8

Dette blir begynnelsen på noe bra. Du føler allerede fra begynnelsen av at du er med og at du faktisk har energi til å prestere på de vilkårene som er satt opp for deg. En venn henger seg fast ved deg for at han/hun føler seg usikker og du gjør ditt beste for å riste av deg denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir ikke så glad når du får vite hvem du skal jobbe med fremover. Du hadde håpet på en person som er mer lik deg i din måte å tenke, men du får istedet rake motsetningen. Du blir litt irritert på situasjonen, men tingen er den at denne personen kompletterer deg bra, om du bare gir samarbeidet en sjanse.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en rolig innledning på uka og det er flaks for deg, ettersom du har vanskelig for å komme igang med mandagene akkurat nå. Du er sliten etter ferien som du har hatt over lang tid. En kollega gir deg en interessant. handlingsplan i løpet av dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er glad for at du kan trekke deg litt tilbake idag. En kollega som stadig irriterer deg, jobber veldig tett innpå deg akkurat nå, så du har behov for å tenke på noe annet i løpet av dagen for å gjøre den mer utholdelig. Kvelden handler om et kunstprosjekt av et eller annet slag.

Skytten 22/11-21/12

Du får som du vil i en viss sammenheng, men du føler deg allikevel lurt på en eller annen måte. Selv om du får gode nyheter, innser du at det ikke er nyhetene du hadde forventet deg eller som du egentlig vil ha. Du har endret deg et sted på veien i løpet av denne prosessen.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom, annerledes og litt rar dag. Du har en tanke om å holde deg i bakgrunnen og se hva som skjer, men dagen byr på en rekke aktiviteter og plutselig befinner du deg midt i hendelsenes sentrum.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter å møte kritikk på og du velger den enkleste og mest rettferdige måten, som kanskje ikke nødvendigvis er den beste måten å få frem en mening på. I løpet av dagen tar du stilling til et problem som kan føre med seg en økonomisk vinning på sikt.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en rar start på uken, men det blir allikevel bra. Du befinner deg i en situasjon hvor du treffer mange likesinnede mennesker og du finner deg fort til rette. I løpet av dagen innser du at du faktisk har gjort et klokt valg som satset på dette prosjektet.

Powered by Labrador CMS