Dagens Horoskop: Mandag 18. November

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ulike måter å håndtere et problem på og du pleier som oftest å velge den ensomme men sterke veien, men nå har du faktisk fått en venn som du ikke bare kan stole på og som ikke forteller hemmelighetene dine videre, denne personen finnes der og støtter deg når du har behov for det også. I dag får du dårlige nyheter, men da hjelper det å ha en god venn.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å jobbe på og ha visse konkrete mål i sikte. Det blir en givende og interessant dag hvor du utvikler din relasjon med en av dine nærmeste sjefer. Han/hun begynner å få større respekt for deg og det merkes på måten denne personen behandler deg på.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne mandagen prøver du helt enkelt å bare overleve. Du er så utrolig trøtt og det mørke været gjør ikke saken bedre. Et tips er å prøve å komme seg ut og ta en gåtur i lunsjpausen. Du har behov for frisk luft og lys for å kunne samle tankene dine litt.

Krepsen 21/6-22/7

Denne mandagen reflekterer du over hvorfor en kollega aldri kan holde munn. Du har testet han/hun flere ganger gjennom å lekke uvesentlig informasjon for å se om det kommer ut og det slår aldri feil. I dag funderer du over hvordan du skal kunne samarbeide med denne personen.

Løven 23/7-22/8

Denne mandagen lengter du veldig mye etter en person. Du trodde du var over denne personen, men et gjensyn i helgen har forandret synet ditt, og du innser at du ikke i det hele tatt har kommet over denne personen, tvert i mot savner du han/hun mer enn noensinne. Nå lurer du på hvordan du kan gjenoppta kontakten igjen.

Jomfruen 23/8-22/9

Din stahet jobber for deg i dag. Det er gjennom å være fokusert at du når målene dine, et steg om gangen. I løpet av dagen får du masse skryt fra en sjef og det varmer godt å bli sett. Kvelden handler om en lekse du trenger å lære deg.

Vekten 23/9-22/10

Du tar ofte et steg tilbake for å gi kollegaer eller venner litt pusterom. Dette er et hensyn som de sjeldent blir gjort oppmerksomme på, men som kan koste i lengden ettersom du da ofte neglisjerer dine egne behov. I dag er det en person som ikke bare ser hva du gjør, han/hun blir takknemlig over at du er den du er.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å finne svar på et spørsmål som har plaget deg lenge. Du vet at det finnes måter å finne ut av sannheten på, men det kommer til å koste deg din egen verdighet. Spørsmålet er om du er villig til å finne svaret til en hver pris.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du på topp, i hvert fall sosialt sett. Du er en person alle vil henge med og du føler deg omsvermet og godt likt. I løpet av dagen merker du at en kollega titter litt ekstra på deg og du føler en spenning mellom dere to.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du en masse jobb du må få ferdig, men du fokuserer på en ting om gangen slik at det ikke skal bli for mye for deg. I løpet av ettermiddagen får du sjansen til å prate med en venn som du ser altfor sjeldent, men som du kommer til å tilbringe tid med i helgen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det har vært en skjønn helg, men nå må du begynne å se fremover igjen. I løpet av dagen får du mulighet for å støtte en kollega i en beslutning som han/hun har tatt. Du er en av få som forstår hvordan denne kollegaen tenker og hvorfor denne personen gjør som han/hun gjør.

Fiskene 19/2-20/3

Mandagen blir treg. Du orker ikke engasjere deg på jobb like mye som du pleiede å gjøre før. I dag tenker du mye over noe som har med ditt privatliv å gjøre. Du ser ut til å ha kommet til et veiskille, men du klarer ikke helt bestemme deg for hvilken vei du skal ta.

Powered by Labrador CMS