Dagens Horoskop: Mandag 18. Mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om et prosjekt du bør ro i land idag, men som kan vise seg å være litt mer kranglete enn du først hadde trodd. Her gjelder det å tenke utenfor boksen. Benytt deg av den kreativiteten Månen skjenker tegnet ditt med akkurat nå.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om å holde på posisjonen din samtidig som du planlegger fremover. Det blir en bra dag der du fokuserer på det som er viktig for deg. Kvelden handler om å prøve å overtale en person til at han/hun er bedre enn han/hun tror.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen idag byr på et lite eventyr. Den starter som en hvilken som helst annen mandag, men ender med at du begir deg ut for å finne inspirasjon på et sted du vanligvis ikke ville funnet interessant. Du innser at det er dine egne fordommer som hindrer deg fra å se nye muligheter.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å være effektiv samtidig som du tillater deg selv å jobbe i et behagelig tempo. Det har skjedd mye den siste tiden som gjør at det surrer en del tanker i hodet ditt som har med privatlivet ditt å gjøre.

Løven 23/7-22/8

Du funderer mye denne mandagen. Du merker at det er en ladet stemning mellom to av dine venner, men du kan ikke helt avgjøre hva den innebærer. Selv er du også forvirret. Du vet hva du vil, men ikke helt hvordan du skal nå målet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du får mulighet for å gjøre noe som krever både logikk og kreativitet idag. Om du får sjansen, skal du ikke holde inne med dine talenter. Bare hopp i det, så kan du vise både kollegene og sjefene dine hva du er god for.

Vekten 23/9-22/10

Du føler deg litt bortglemt idag. Hverken vennene eller familien din merker at du ikke er helt på topp og det gjør at du blir lei deg. Du venter på at noen skal spørre hvordan du har det, men når ingen spør. trekker du deg unna for å være for deg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne mandagen gjelder det å gjøre så bra som omstendighetene tillater det. Du er ikke på topp idag, og har behov for å jobbe i et litt roligere tempo. Kanskje er du i ferd med å bli forkjølet?

Skytten 22/11-21/12

Du er litt slapp idag og risikoen er stor for at du ikke engang kommer deg opp av senga. Du har tett kontakt med en venn for å sørge for at dere ikke glir fra hverandre når dere ikke sees. Du har en følelse av at selv om dere er nære, er det noe som er i ferd med å forandre seg mellom dere.

Steinbukken 22/12-19/1

Du funderer mye denne mandagen. Det finnes en person som er og blir en gåte i dine øyne og du klarer ikke la være å analysere den relasjonen dere har. Det kan være det at han/hun er så vanskelig å lese som gjør deg så fascinert. Kvelden handler om en sport.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å hjelpe en kollega med å komme i kapp etter han/hun har hengt litt etter den siste tiden. Det blir ikke helt som du hadde tenkt deg. Istedet for at kollegaen din blir glade for hjelpen, synes han/hun at du legger deg for mye opp i ting du ikke har noe med.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig forvirret akkurat nå. Det finnes en masse sterke følelser i tegnet ditt, men du har vanskeligheter for å si hva det er du føler eller hvem du føler noe for. Akkurat når du tror du har situasjonen under kontroll, skjer noe som forandrer hele situasjonen.

Powered by Labrador CMS