Dagens Horoskop: Mandag 18. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en interessant og berikende mandag der du føler deg til nytte. Du får et uvanlig spørsmål fra en kollega i dag. Ettersom du ikke har truffet denne personen på lenge, velger du å si ja, selv om spørsmålet er en smule uetisk.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å holde et høyt tempo allerede fra start. Ved å ha steinkontroll på alt du gjør, unngår du unødvendige feilskjær. Ettermiddagen handler om å våge å gjøre det lille ekstra. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Tvillingene 21/5-20/6

Du unnskylder deg selv for ditt dårlige humør i dag. Det handler til en viss grad om at du synes synd på deg selv. Kvelden blir overraskende intensiv. Du får gjort masse og du sovner med en gang du legger hodet på puta for natten.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt irritert på deg selv. Du vet at du går for langt iblant når du er oppspilt og det var det som skjedde i helgen. Nå står du og veier mellom å be om unnskyldning eller late som om ingenting har skjedd. Du kommer unna med begge deler, men om du vil få plusspoeng i boka, bør du be om unnskyldning.

Løven 23/7-22/8

Du har litt vel mange jern i ilden akkurat nå, spesielt når det kommer til flørting. Er du singel kan du ha vanskelig for å bestemme deg om du vil inn et forhold, fortsette å være singel eller hvem du vil ha et forhold med. Mange spørsmål som krever litt ettertanke.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i et strålende humør denne mandagen. Det er så mye som går din vei og du bør nyte at ting fungerer så bra. Akkurat nå har du flaksen på din side, både privat og på jobb. Pass på å ri på denne bølgen så lenge det varer.

Vekten 23/9-22/10

Du må ikke bli altfor lei deg om en viss person ikke hører fra seg. Han/hun vil omgås deg, men er opptatt og har mye å tenke på. Iblant er det bra å ikke være så stolt, bit i det sure eplet og ta kontakt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en del diskusjoner som har med lønn og din stilling i dag. Denne våren har mye skjedd og du er veldig usikker på mange ting i livet ditt akkurat nå, derfor synes du det er ekstra viktig å ha kontroll over de områdene du kan ta kontroll over.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske grinete mot en slektning som egentlig ikke har gjort deg noe. Om du analyserer følelsene dine, kommer du til å innse at det ikke er din slektning som er sint, men heller at det er du som er sint på noe som har med privatlivet ditt å gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen handler om å holde fokus og om å få så mange ulike prosjekter i havn som overhodet mulig. På jobb har du mye å gjøre og alt skal være inne innen helgen. Kvelden handler om en hobby, men også om vennene dine.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver du å holde fokus, selv om det er mange som drar i deg fra alle kanter. Det er ikke så enkelt å ikke bli distrahert, men du lykkes ganske bra. Ettermiddagen handler om å planlegge en fest eller en feiring av noe slag.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en bra innledning på uka. Du har ganske lite å gjøre på jobb, så det gir deg stort rom for å ta det med ro. Du funderer mye akkurat nå, spesielt over kjærligheten og vennene dine. Kvelden handler om en avgjørelse.

Powered by Labrador CMS