Dagens Horoskop: Mandag 17. Mai

Slik blir din 17. mai.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å tilpasse seg. Det blir en interessant og utviklende dag der du lærer masse, ikke bare om hvordan du selv reagerer i visse situasjoner, men også hvordan andre oppfører seg når de føler seg presset.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir som vanlig intensiv, men den blir bedre enn forrige mandag. Du føler at du har mer kontroll på det du gjør, og du strukturer ting slik at ting blir lettere. Kvelden handler om å komme seg ut i frisk luft.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ulike måter å håndtere stress, og i dag gjør du ditt beste for ikke å bli kort i tonen mot de rundt deg, bare fordi du stresser. Kvelden handler om en sport eller hobby.

Krepsen 21/6-22/7

For å være på hugget må du også føle at du utvikler deg. Du gjør masse i dag, og har lært deg noen triks for å spare tid. For deg er det viktig å føle deg stimulert, spesielt på jobben, ettersom du bruker mye tid på det.

Løven 23/7-22/8

I dag har du vanskeligheter med å beherske deg. Du blir lett opprørt over at visse personer ikke tar ansvar, og heller overlater det til andre. Denne typen urettferdighet skjærer i hjertet hos den rettferdige Løven.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar en ting av gangen, da du ikke klarer å holde mer enn én tanke samtidig. Du føler deg trøtt, og har ingen vilje til å gjøre mer enn du må. Det er i slike tilfeller at du må lytte til kroppen.

Vekten 23/9-22/10

Det blir litt av et eventyr i dag, spesielt for den forsiktige Væren. Du utfordres til å teste grenser, og selv om du synes at det er gøy, er det også litt ubehagelig. Det føles trygt at du har noen med deg, steg for steg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er en reservasjon i ditt stjernetegn som handler om at du ikke våger å tro på fremtiden. Det er mye som indikerer at forandring er i vente, men du har blitt så skeptisk at du ikke tror det før du får se det.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å samle seg og tenke fremover. Det har delvis vært en tung periode, men nå ser du endelig det positive i det som har skjedd. Du har fått tid til å utvikle deg i fred og ro, ettersom tempo er roligere i hverdagen. Nå som takten øker igjen føler du deg stresset.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir hyggelig og sosial. Du har forsiktig begynt å knytte nye kontakter, men du tar et steg av gangen ettersom du kan være blyg når det gjelder nye mennesker. Kvelden handler om personlig utvikling og om å nå sine drømmer.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir stressende ettersom du har booket inn for mange avtaler. Du vil gjerne rekke alt, men selv du – som er en tidsoptimist – innser at det er umulig. Du må nok avlyse noen planer.

Fiskene 19/2-20/3

Noen ganger gjør du et dårlig valg, men dersom du erkjenner det, så blir det et mindre problem enn om du står fast ved at det var riktig. Ikke la stoltheten komme i veien for det som er praktisk. Kvelden blir hyggelig og sosial.

Powered by Labrador CMS