Dagens Horoskop: Mandag 17. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du får en utladning denne mandagen. Plutselig forsvinner all energi og du vil egentlig helst være i senga hele dagen. Mars er inne i en ugunstig konstellasjon og det påvirker både humøret og lysten din.

Tyren 20/4-20/5

Denne mandagen handler om å fokusere på detaljer. Om du har vanskelig for å huske alt, bør du skrive to-do lister. Tyren liker denne typen ordning hvor man jobber etter lister og konkrete mål. Idag får du til og med mulighet for å vise deg fra en litt mindre kreativ side.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å være så effektiv som overhodet mulig. Det blir en bra dag hvor du ser muligheter og ikke problemer, en side som er mye satt pris på av en sjef. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å være litt av en mentor for en ny kollega.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg rastløs og urolig uten å helt vite hvorfor. Du har en følelse av at du har gått glipp av noe, men du vet ikke helt hva. Kanskje er det på tide at du er den som tar initiativet til en kontakt istedenfor å håpe på at en viss person skal høre fra seg.

Løven 23/7-22/8

Du kan ikke noe for at du blir sjalu når det gjelder en viss person og hans/hennes venner. Selv om du vet at han/hun ikke har følelser for vennen din, blir du allikevel usikker når de er så mye sammen. Det dreier seg om at du vil være mer enn en venn, men ikke vet hvordan du skal ta denne relasjonen videre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er veldig usikker på mange ting idag, men du vet en ting med sikkerhet og det er hva du vil innen et visst område. Denne tanken har kommet i løpet av en lengre periode og nå føler du deg klar for å ta det neste steget.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant og lærerik dag for din del. Du føler at du vokser med ansvaret som sjefen din legger på dine skuldre, sørg bare for at du ikke tar på deg for mye. Drama på jobb gjør deg ingenting, så lenge du ikke er direkte innblandet.

Skorpionen 23/10-21-11

Tiden flyr akkurat nå og du føler at ting går litt for fort i livet ditt. Du vil bremse litt ned, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det. Det handler kanskje ikke så mye om at du må roe ting ned, men at du har behov for å føle at du har kontroll. Start med å få prioriteringene dine i orden.

Skytten 22/11-21/12

Du synes at du har gjort alt for en person, men du innser at det allikevel ikke kommer til å fungere som du vil at det skal gjøre. Kanskje er det på tide å prate ut om hva du egentlig føler slik at dere får et sunnere forhold til hverandre.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er tilbake etter en fantastisk helg og du innser at det har skjedd veldig mye på hjemmebane som du ikke har fått med deg. Du har skjønt at det har ligget en del små konflikter i lufta, men du har hatt et annet fokus, så helt ærlig har du ikke brydd deg så mye. Du dras mot flere hold.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å være tydelig med hva som fungerer og ikke. Din sjef har vanskelig for å forstå subtile antydninger. Her gjelder det å ha rake skuldre og et ganske så tøft språk for å få han/henne til å forstå alvoret i hva du sier.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir litt treg. Du føler en rastløshet over at din partner ikke vil være mer aktiv. Selvfølgelig er det koselig å omgås bare dere to, men du har behov for å få litt andre inntrykk ellers går du på veggen. Kanskje du har godt av å være litt med venner idag.

Powered by Labrador CMS