Dagens Horoskop: Mandag 17. Februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir en ganske så intensiv dag der det gjelder å henge med fra start, om du skal få til et bra resultat. Problemet ditt akkurat nå, er at du er for trøtt til å orke å fokusere. Du må være mer nøye med søvnen!

Tyren 20/4-20/5

Mandagen får en stressende start, men når det verste har lagt seg, kan du roe ned og ta ting litt som de kommer. I dag blir du irritert på en kollega som har en tendens til å ta veldig mye plass.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å ta riktige valg. Det kan virke enkelt, men det handler om mange små valg som kan få veldig ulike utfall. Det er derfor viktig å være skjerpet og fokusere på de små detaljene. Kvelden blir underholdende.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en utålmodig person og i dag tvinges du til å vente på en beskjed av noe slag, noe som gjør deg irritert og rastløs. Dette kan bli en nyttig erfaring for deg. Visse ting går helt enkelt ikke ann å påskynde, og det er tålmodighet som gjelder.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir veldig annerledes og krevende. Det er et høyt tempo på jobb, og du er ikke i form til denne typen stress. Kanskje er du i ferd med å dra på deg en forkjølelse eller en annen sykdom, som gjør at du føler deg slapp og trøtt.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag reklamerer du for et arrangement hvor du skal delta. Til å begynne med tenkte du det var en god idé at så mange kjente som mulig var tilstede, men i dag begynner du å tvile på om det var en så god idé allikevel. Du innser at prestasjonsangsten din kommer til å øke.

Vekten 23/9-22/10

Du er i strålende humør i dag, til tross for at det er mandag. Det er noen på jobb som du synes det er gøy å omgås med og du ser nesten frem til hverdagene mer enn helgen, for da får du treffe denne personen. Kanskje er du på vei til å bli forelsket?

Skorpionen 23/10-21-11

Om du spiller kortene dine riktig i dag, kan du vinne en hel del fordeler på jobb, bare ved å gjøre som sjefen din sier. Du liker å være din egen sjef og kan ha vanskeligheter for at andre bestemmer, men om du svelger stoltheten din i dag, kommer du til å tjene på det på sikt.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en merkelig dag hvor du videreformidler nyheter til venner, og du blir overrasket ettersom du ikke får den reaksjonen du hadde forventet deg. Du trodde ikke denne sladringen ville vekke så sterke følelser som det åpenbart har gjort...

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en tøff, men morsom innledning på uka. Du har mye å gjøre og har ikke råd til å ligge på latsiden. Men om du bare er uthvilt og frisk, så kommer denne mandagen til å bli givende. I dag markerer du din plass i hierarkiet en gang for alle.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir irritert på en kollega som er ganske lat og som ofte er syk og borte fra jobb. I dag er denne personen borte igjen, og du funderer på å ta opp dette problemet med sjefen din. I løpet av ettermiddagen får du hjelp av en person som er veldig kompetent og du blir imponert over denne personens ideer.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om at du må prøve, selv om du ikke vil. Du kan blir veldig grinete når ting ikke går som du hadde tenkt deg. Fiskene lar ofte følelsene styre. Kvelden blir interessant.

Powered by Labrador CMS