Dagens Horoskop: Mandag 17. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag lar du deg inspireres og du blir i et veldig godt humør når en venn foreslår en ganske så utfordrende, men morsom aktivitet. Dagen handler om å gjøre ting som er både morsomt og tøft på en og samme tid.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen innledes med noe som utfordrer tålmodigheten din. Du er ikke kjent for å ha så kort lunte, men når det kommer til visse personer er det som om de vet akkurat hvilke knapper de skal trykke på. I løpet av formiddagen roer du deg ned og resten av mandagen blir veldig bra.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å vite hva du vil akkurat nå. Du pleier ikke være så ubesluttsom, men i dag er det som om alle beslutninger du tar blir feil og du kjenner deg frustrert. Alle har dager hvor alt går skeis. Det er bare å holde roen og håpe på at dagen går fort.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes noe du burde gjøre i dag, men du orker ikke helt. Kommunikasjonen med en viss person har uteblitt og kanskje er det på tide at du tar initiativ, om du vil at ting skal forandre seg. Det går ikke å håpe på at alt skal ordne seg av seg selv.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå er du veldig irritert på en person som hele tiden hører av seg og som ikke helt respekterer at du vil har behov for pusterom. Selv om du i bunn og grunn liker denne personen, synes du han/hun er litt for intens for din smak.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar tak i noe hjemme i dag og det føles skjønt når det er gjort. Om du jobber, kan det bli en sen kveld på grunn av hjemmeprosjektet du har pågående. Akkurat nå får du mye energi fra solen, så ta vare på den. Om kvelden kan en samtale eller sms overraske deg.

Vekten 23/9-22/10

Du har hatt en hel del problemer med en kollega som er veldig egensindig, og som gjør som han/hun vil uansett. I dag får flere av dere nok, og bestemmer dere for å ta en prat med denne personen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir veldig skuffet og føler deg litt oppgitt når en venn plutselig kansellerer en avtale dere har. Egentlig vet du at vennen din har god grunn til å avlyse, men du klarer ikke la være å føle deg bortprioritert.

Skytten 22/11-21/12

Dagen begynner sent og slutter tidlig. Av en eller annen grunn, er du veldig trøtt denne mandagen. Du har ingen energi på jobb og vil bare hjem og sove. Kanskje du bør ta en titt på matvanene dine? Du har behov for å få i deg litt ekstra vitaminer og du hadde hatt godt av å være litt mer utendørs.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra innledning på uka. Du gjør det du hadde planlagt å gjøre, og litt til. I dag kjenner du deg produktiv og du har masse energi. Litt gode nyheter blir toppen av kransekaken denne mandagen. Kvelden handler om å preppe et familiemedlem.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag har du et ganske rolig tempo, og det er bra for deg. Du har behov for å kunne fokusere på høsten. Om du har mulighet, er du utendørs hele dagen. Nærheten til naturen harmonerer bra med din sinnsstemning.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å oppfylle løfter og våge å være sårbar. Du liker ikke for dype samtaler og følelser, spesielt med mennesker som står deg nære. Akkurat nå føler du at den typen av samtaler får deg til å senke garden igjen.

Powered by Labrador CMS