Dagens Horoskop: Mandag 16. September

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag føler du deg urettferdig behandlet av en sjef og du er ikke redd for å si hva du føler og tenker. Det at du går rett på sak, imponerer en kollega. Kvelden handler om en sport.

Tyren 20/4-20/5

Denne mandagen er du veldig fokusert. Du er redd for å glemme noe viktig så du prøver å holde hodet kaldt. I løpet av mandagen får du også nyheter som har med en venn, slektning eller bekjent å gjøre. Kvelden byr på variasjon og utfordringer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du prøver å la være å irritere deg over en kollega. Denne personen kan mer enn han/hun vil gi inntrykk for, og det er delvis derfor du er sint. Du mener kollegaen din leker dummere enn han/hun er for å slippe billigere unna, når du vet at sannheten er den motsatte.

Krepsen 21/6-22/7

Mandagen handler om å være på plass og ta til seg informasjon. Det er synd om du er syk eller bortreist i dag, for da kommer du til å gå glipp av en del viktig informasjon. Kvelden blir interessant, men altfor sen.

Løven 23/7-22/8

I løpet av mandagen prøver du å finne en grunn for at du og en venn bør treffes. Du er redd for at det skal bli dårlig stemning mellom dere om du innrømmer at du savner han/henne, så du later heller som at det er tilfeldig at dere treffes.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er sint og skuffet over en venn for at han/hun ikke stiller opp når du ber om hjelp. Du er alltid der når han/hun trenger deg, men nå får du ingen respons når du ber om hjelp. I løpet av ettermiddagen venter gode nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Dagen i dag handler om disiplin og målbevissthet, noe du til en viss grad mangler i livet ditt. Du har mange andre talenter, men du er ikke spesielt driftig eller ambisiøs, hvert fall ikke når det gjelder jobb. Å jobbe er en måte å tjene penger på, samtidig som du knytter kontakter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er ikke alltid så enkelt å stå mellom to venner som krangler, men det gjør du i dag. Hva du enn sier og hvordan du enn velger å ta stilling til problemet ditt, så kommer det til å være feil for den ene parten. Ikke en gang en nøytral innstilling hjelper deg i denne situasjonen.

Skytten 22/11-21/12

Denne mandagen blir ganske tung og det finnes en risiko for at du går tidligere fra jobb fordi du ikke føler deg helt bra. Kanskje har du et virus eller en forkjølelse i kroppen, men mest sannsynlig er det bare fordi du er trøtt etter lite søvn i helgen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag prøver du å ikke bli irritert på en slektning som stresser seg opp av ingenting. Om du beholder roen kan du hjelpe slektningen din med å holde seg rolig og tenke logisk istedenfor å hisse seg opp. Kvelden blir koselig og byr på en overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er urolig for noen familiemedlemmer som er ute på vift. Men vær ikke det, familien din er kapabel til å ta vare på seg selv. For øvrig blir det en ganske så koselig og intensiv dag hvor fokuset ligger på å få ting gjort.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen i dag byr på en masse glede. Du har det gøy hele dagen og nyter at du slipper å anstrenge deg så hardt på jobb, du kan heller konsentrere deg om å ha det gøy istedet. Partneren din vil ha oppmerksomhet og det blir litt tøft i lengden. Vær ærlig med følelsene dine.

Powered by Labrador CMS