Dagens Horoskop: Mandag 16. Desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag har du mange nye og morsomme små prosjekter du må bli klar med. Det blir en deilig og stressfri dag hvor fokuset ligger på å være kreativ og å kunne tenke utenfor rammene. Kvelden blir ganske så ukomplisert, men koselig.

Tyren 20/4-20/5

Du har mye å gjøre i dag, men du nekter å stresse. Dels for at stress ikke er bra for deg, og dels for at du er mer effektiv når du jobber rolig og metodisk. Ettermiddagen byr på litt sladder og en hel del latter.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne mandagen prøver du å ikke bli irritert på en kollega som nok en gang er borte fra jobb. Uansett om det har med sykdom eller at denne personen har syke barn, så stiller det en hel del problemer for deg. Det kan til og med være at du må jobbe overtid i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å spørre for å få svar. Det finnes visse uklarheter og det er bedre å sjekke opp fakta innen du bestemmer deg for hvordan du skal reagere. Kvelden handler om å prate ut med en venn og finne ut av denne trasige situasjonen.

Løven 23/7-22/8

Du har så mange nye ting du må ta tak i denne mandagen. Du blir litt stresset ettersom det ligger så nære jul og det finnes en risiko for at du ikke kommer til å rekke alt du skal innen du tar juleferie. Her gjelder å være organisert.

Jungfru 23/8-22/9

Denne mandagen prøver du å påvirke en kollega til å bli modigere og å våge å ta risikoer. Som jomfru er du ikke så altfor glad i å ta risikoer, men du ser fordelene med å bevege deg ut av komfortsonen i blant.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant og utviklende mandag hvor du får mulighet til å teste ut ulike ting. Du liker utfordringer så lenge du føler at du faktisk har en sjanse til å lykkes. Kvelden handler om familien.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være forberedt på det meste. Det blir en dag som krysser grenser og som får deg til å føle deg veldig usikker på mange ting. I løpet av dagen fødes en tanke om noe som du vil få mulighet for å teste ut det kommende året.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irritert på en kollega for at han/hun er så klagete. Denne personen ser problemer der du ser muligheter og det er derfor dere argumenterer en hel del dere imellom. I dag oppstår en slik situasjon hvor du vil prøve ut nye utfordringer, men hvor kollegaen din er redd for å våge.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne mandagen passer du på å hvile ut og komme i kapp med visse ting. Det har vært en intensiv helg både følelsesmessig og tempomessig, men nå er du på vei inn i en litt roligere periode hvor du kan fokusere på en ting om gangen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er trøtt i dag. Av en eller annen anledning, har du ikke fått så mye søvn som du burde og det gjør det vanskelig for deg å fokusere på jobb. Kanskje burde du gå hjem tidligere og ta igjen litt av den tapte søvnen.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om ulike initiativ og å ta for seg når mulighetene byr på det. Du har virkelig ikke vært på hugget den siste tiden, men nå føler du at drivkraften din er på vei tilbake. Du har godt av den energien du får fra Mars akkurat nå.

Powered by Labrador CMS