Dagens Horoskop: Mandag 15. mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir aktiv og ganske intensiv. Du tvinges til å ta tak i noe du har skjøvet på, ettersom du ikke orker å tenke på det. Du får viktig støtte fra en kollega som allerede er godt på vei med dette prosjektet.

Tyren 20/4-20/5

Du er trøttere enn du vil innrømme i dag, men holder likevel tempo oppe. Gjennom ikke å tenke på at du er trøtt, og heller fokusere på å få ting gjort er du likevel effektiv, tross alt. En kollega har dårlige nyheter angående sin private situasjon.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er frustrert over at du ikke får gjort det du vil i dag. Du føler deg bundet, og dette irriterer deg. En kollega sier feil ting, og får kjenne på din irritasjon selv om han/hun egentlig ikke har gjort noe feil.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant mandag som krever mer fokus enn du har akkurat nå. Du prøver virkelig, men tankene flyr hit og dit, og du glemmer hva du egentlig holder på med. Dersom du jobber hjemme er dette ekstra krevende.

Løven 23/7-22/8

Uken starter rolig. Du gjør en del ting som må gjøres, samtidig som du har tid til litt andre , morsomme oppgaver. Du er gjerne en del utendørs, spesielt om det er fint vær. Følelsen av vår i luften gir deg energien du trenger får å se fremover.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om konkrete mål, og visualisering av visjoner. Du prøver å forene idé med noe mer praktisk, og det går over all forventning. Akkurat nå får du kreativitet fra Månen, og struktur fra ditt eget tegn. Kvelden byr på et morsomt, men tilfeldig møte.

Vekten 23/9-22/10

Du løper deg gjennom dagen uten stopp, og det kan skape problemer på sikt. Du burde ta en pause, og tenke over om dette er riktig retning for deg. Du har mye å vinne på å ta gode valg fremover.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å jobbe praktisk, og håndtere mennesker, noe som ikke alltid er din sterkeste side. Selv synes du at du er flink med ulike typer mennesker, men når det vel oppstår en konflikt reagerer du med frustrasjon eller sinne.

Skytten 22/11-21/12

I blant kan du være sjarmen selv, og det er du i dag. Når du er i dette humøret er du helt umulig å motstå. Det finnes mange sider som er tiltalende med din personlighet, og i dag løfter du frem det aller beste. Helt ubevisst klarer du å fortrylle en kollega som ikke kan slutte å tenke på deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er helt ok å gjøre feil, spesielt når feilen kan lønne seg på sikt. Noen ganger blir noe helt rett, selv om det burde vært tvert om. I dag får du også muligheten til å vise hva du er god for i en litt mer offisiell sammenheng. Kvelden handler om sterke følelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Du lytter mye til en sjef for å se om denne personen virkelig ikke har noe å bidra med, og du innser at du står litt fast. Dette er et av de mest omstendelige, inkompetente, og slitsomme menneskene du har jobbet med. Du vet ikke hvordan du skal håndtere denne personen.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en hendelsesrik og morsom mandag å se frem mot. Du har masse energi og idéer som du kan dra nytte av, så lenge du ikke overdriver. Ditt største problem er at du ser ingen hinder, men bare kjører på, når du er i en kreativ prosess.

Powered by Labrador CMS