Dagens Horoskop: Mandag 15. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen prøver du å tenke litt kreativt. Du har masse påvirkning fra Månen og det lokker frem din kunstnerlige side. I dag omgås du bare med mennesker som gir deg noe.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om å stå opp for det du tror på, selv om ingen lytter. Om du bare argumenterer utifra logistikk og unngår å blande inn følelser, kommer du til å få et bedre resultat enn om du blir sint og opprørt.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å være modig og å ta risikoer. Selv om du vanligvis ikke pleier å synes det er tøft, så har du veldig vanskelig for å utfordre deg selv akkurat nå. Den siste tidens hendelser har fått deg til å kjenne deg utrygg, så derfor sjanser du ikke på noe.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir glad når en venn hører av seg og vil sees. Selv om det finnes mye usagt mellom dere, så er du villig til å jobbe med forholdet ettersom dette er en person du virkelig ikke vil gi slipp på. Kvelden handler om å bli forelsket.

Løven 23/7-22/8

Du blir grinete når du oppdager at noen har kommet deg i forkjøpet når det gjelder planene dine. Du liker ikke å få konkurranse, i hvert fall ikke på områder der du føler deg usikker. Dette kan ha med både jobb, kjærlighet og andre typer forhold å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som iblant blir litt for alvorlig for ditt eget beste. Prøv å slappe av og ha det gøy denne mandagen, ellers kommer dagen til å bli både tøff og lang. En kollega vil ha kontakt med deg, men du er litt usikker på om du vil bli venn med denne personen.

Vekten 23/9-22/10

I dag får du nyhetene du har gått og ventet på. Dette er beskjeden som hjelper deg når du skal planlegge jobb og ferie. I løpet av ettermiddagen møtes du av et underlig syn når du kommer hjem. Her gjelder det å ha både distanse og humor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir alvorlig når du tenker på fremtiden, samtidig vet du at dette er din sjanse til å faktisk forandre ting i livet ditt. Du har behov for en forandring, og du trenger tid til å tenke over hva det er du faktisk vil.

Skytten 22/11-21/12

Du kan bli urolig når du ikke vet hvor vennen din er. Du pleier vanligvis ikke være sjalu, men den siste tiden har du lurt på om denne personen kanskje ikke er så oppriktig som du tror den er. Du har ingen beviser, bare en gnagende mistanke.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen blir virkelig rolig. Du tar en ting om gangen og ingenting kan få deg til å stresse. For deg handler mandagen om å starte opp uken på en bra måte. Og du har allerede planene klare for sommeren.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å være veldig tilstedeværende på jobb ettersom du vet at det begynner å hope seg opp med problemer og da må du gå inn og ta over styringen. Du liker egentlig ikke å være så bestemt, men akkurat nå har ingen valg.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en herlig start på uka der du får mulighet for å våkne uthvilt og fresh. Du føler deg mer levende enn på lenge og solen lokker frem dine mest sjarmerende sider. I dag er det noen som flørter med deg. Du blir veldig overrasket, men også smigret.

Powered by Labrador CMS