Dagens Horoskop: Mandag 15. februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen starter rolig. Du har lite driv i deg akkurat nå, og det bidrar til at du ikke presterer like bra som du pleier. Bekymre deg ikke, alle har perioder der de føler seg mindre motivert, og februar kan være en sånn måned for Væren.

Tyren 20/4-20/5

Du har en herlig mandag å se frem mot. Dagen går unna, og du har det gøy. Du får masse skryt fra en sjef som synes at du har gjort en god jobb. Kvelden handler om å se over visse rutiner.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å starte opp et ganske omfattende prosjekt. Det går ikke så bra som du hadde håpet på. Det blir mange oppstartsproblemer, og de følger deg gjennom dagen. Om ikke annet blir dette en tålmodighetsprøve.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig trøtt denne mandagen. Det har blitt noen sene kvelder i helgen, og det kjenner du i dag. I løpet av dagen prøver en venn å prate med deg om noe utfordrende. Du er ikke i humør til denne typen samtale.

Løven 23/7-22/8

I dag er du veldig ufokusert. Tankene vandrer, men dette er ikke uvanlig for deg på jobb. Det er noe på privaten som tar opp all tankevirksomhet, og dette overskygger alt annet. En kollega blir irritert fordi du er så distré.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du sterk, både fysisk og mentalt. Når en sint kollega går til angrep kan du avverge stormen med et smil. Kritikken renner av deg som vann på en gås. Kvelden handler om å hjelpe noen.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant dag, som handler om mange små valg. Som vanlig kjenner du på beslutningsvegring, men heldigvis kan en kollega hjelpe deg. I løpet av ettermiddagen gjør du et spontant innkjøp av noe du egentlig ikke trenger.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes frustrasjon og sinne i sitt stjernetegn i dag. Du er skuffet over noen i familien, men denne personen bryr seg ikke om din reaksjon. Problemet med denne personen er at han/hun ofte agerer etter sin egen interesse.

Skytten 22/11-21/12

Du vil overbevise om at du har lest deg opp på emne, men sannheten er at du føler deg litt usikker, og dette vil skinne gjennom. Du må innse at det finnes ingen snarvei til kunnskap. Enten så kan du det, eller så kan du det ikke.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en innholdsrik og krevende dag. Samtidig som at du er stressa for alt du skal gjøre, føler du deg også uvanlig motivert. Dagen blir herlig og interessant. Kvelden handler om en personlig triumf.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar et valg, men vil samtidig holde alle muligheter åpne. Gjennom å være fleksibel lykkes du både med det du vil prestere her og nå, samt planlegge for fremtiden.

Fiskene 19/2-20/3

Du er frustrert over en venn som ikke lytter. Det handler om så mye mer enn bare å være der for deg. Du føler at denne personen viser lite interesse for det du går gjennom, og du føler deg derfor irritert når samtalen går fra å handle om deg til han/hun hele tiden.

Powered by Labrador CMS