Dagens Horoskop: Mandag 15. April

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag får du høre nyheter som gjør deg opprørt. Det handler om at noen har vært kjappere på å sette sammen en plan enn hva du har. Nå innser du at du er for sent ute og det irriterer deg skikkelig.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir litt rar, men allikevel koselig. Du lykkes med å gjennomføre et par mindre prosjekter og samtidig får du mulighet for å skape noe. Når det gjelder kjærligheten, så skjer det ikke så mye i livet ditt akkurat nå som du skulle ønske.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et strålende humør til at det er mandag. For deg handler denne dagen om å komme videre og om å prøve nye veier. Det blir en givende dag og en enda mer givende kveld. På kvelden får du høre et rykte som overrasker deg.

Krepsen 21/6-22/7

Idag er du i strålende humør. Du har til deg å være, vært uvanlig frempå, og det har lønt seg. Nå er du litt usikker på hvor du skal fortsette, men du nyter situasjonen og funderer på veien videre.

Løven 23/7-22/8

Du er irritert og sjalu idag, mer enn du vil innrømme for deg selv. Du har innsett hva en person betyr for deg og nå føles det som om han/hun er utenfor rekkevidde. Slutt å sutre og ta tak i situasjonen. Her gjelder det å være sta og ta initiativ. Du kan fremdeles få det du ønsker deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ganske så sta idag og det gjør at en kollega velger og ikke prate med deg. Han/hun mener det er umulig å resonnere med deg og har tatt et steg tilbake. I løpet av ettermiddagen fullfører du et ganske så omfattende prosjekt.

Vekten 23/9-22/10

Det finnse en vei ut av alt rotet rundt deg, men den krever dine diplomatiske kunnskaper og ditt talent for å finne løsninger på de mest trivielle problemer. I løpet av ettermiddagen er du gjerne utendørs om været samarbeider.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om løfter og om å vise respekt for dine kolleger. Du vet at du har gått bak ryggen på en person og det er ikke noe du er stolt over. Nå prøver du å kompensere ved å være ekstra omtenksom.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat nå skjer alt og ingenting i livet ditt og du stortrives. Det er drama, sjalusi og en hel del intriger, noe du finner ganske så underholdende. I løpet av dagen havner du selv i et drama og det er ikke noe du synes er gøy.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er lykkelig uvitende om hva det er som skjer bak kulissene. Det finnes så mye du hadde blitt sjokkert over å høre, så vennene dine gir deg den pyntede sannheten istedet. De vet at du er rettferdig av natur og at du hadde blitt veldig opprørt om du visste hva som har skjedd.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å ta initiativ og å være målbevisst. Det blir en intensiv og underlig dag der du gjør ting du ikke pleier å gjøre og unngår det du vanligvis liker. I løpet av ettermiddagen mottar du informasjon om en reise.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt forsiktig i dine uttalelser når det gjelder følelsene dine. Du kan ikke være hundre prosent ærlig uten å såre vennene dine, derfor unngår du helt enkelt sannheten. Fakta er at du hverken vet ut eller inn når det gjelder følelsene dine.

Powered by Labrador CMS