Dagens Horoskop: Mandag 14. September

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag tvinges du til å ta tak i en oppgave du overhodet ikke liker. Det handler om å kunne ferdigstille noe på veldig kort tid og den oppgaven gjør deg stresset. Kvelden blir overraskende rolig.

Tyren 20/4-20/5

Du har en del å gjøre denne mandagen, så det er bra om du holder et høyt tempo allerede fra start. Du må være god på å lære deg nye ting og ikke være redd for at ting skal forandres. Du har behov for forandring i livet ditt!

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant dag der du lærer deg masse nytt. Du kjenner deg klar for nye utfordringer og du er ikke redd for å ta i et tak. I løpet av dagen får du støtte og hjelp fra en sjef som vil at du skal lykkes.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir annerledes. Det blir en interessant og lærerik dag der du får mulighet for å teste ut ideene dine i et litt mer praktisk miljø. I dag får du sjansen til å vise hva det er som fungerer i virkeligheten og hvilke ideer man bør legge fra seg.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å reagere på en venns forslag for du vet ikke helt hva han/hun forventer seg at du skal si eller gjøre. Han/hun kan være ganske så vanskelig å tolke og i dag er vennen din ekstra kryptisk i sine uttalelser. Denne personen har aldri vært så veldig god på kommunikasjon.

Jomfruen 23/8-22/9

Mandagen handler om å lytte og ta inn over seg informasjon. Iblant kan ting virke vanskeligere enn de egentlig er, og slik er tilfellet i dag. Når du først undersøker problemet, oppdager du at du faktisk kan mer enn du trodde.

Vekten 23/9-22/10

Du er en ganske så avslappet person og du synes det er gøy å omgi seg med likesinnede mennesker. I dag er du med mennesker som ikke er spesielt avslappet eller spontane, og det gjør deg litt ille berørt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å ha fokus og å se muligheter. Det blir en interessant og berikende dag, men mandagen kan også være krevende og tidvis stressende. Du stiller høye krav til deg selv og dine evner til å prestere.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å kommunisere med en venn som kan være veldig vanskelig å nå frem til. Du kjenner et behov for å få grep om den situasjonen du befinner deg i, men det er ikke like enkelt som det høres ut som. Kvelden byr på en hel del variasjon.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er lei av at det blir stilt spørsmålstegn ved alt du gjør. Akkurat nå har du ikke like mye ork eller tålmodighet som du pleier å ha, og det må omgivelsene dine akseptere. Kanskje har du akkurat blitt frisk igjen etter en tids sykdom, eller så er du i ferd med å bli syk. En venn savner deg veldig mye, og prøver å få kontakt med deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar en ting om gangen og det er bedre enn når du stresser med mange ulike prosjekter samtidig. Det er enklere å fokusere på en ting av gangen, enn å gjøre litt her og der. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du prater mye om følelser akkurat nå. Det er et forsøk på å reparere den skaden som har oppstått mellom deg og en venn den siste tiden. Dere to bør finne ut av dette før dere kan gå videre med deres relasjon.

Powered by Labrador CMS