Dagens Horoskop: Mandag 13. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å ta valg. Du står mellom fornuft og følelser i denne beslutningen. Du vet at du har større sjanse for å lykkes om du tar en lettere vei, samtidig er det noe som sier deg at det ikke er dette valget du bør ta. Lytt til magefølelsen din, den har nesten alltid rett.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir intensiv, men morsom. Det er mye å gjøre, så det gjelder å ligge i forkant både når det gjelder planlegging og utfordring. En kollega har vanskelig for å bestemme seg og du gir han/hun en knuff i riktig retning.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ikke mye du kan si til en venns forsvar. Han/hun har oppført seg ille og det vet du, samtidig har du vanskelig for å bli sint på denne personen fordi du vet at denne personen reagerer på instinkt uten å tenke seg om.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en interessant mandag der du lærer deg nye ting om deg selv. Blant annet innser du at du ikke bare kan stenge av følelsene dine selv om det er mest bekvemt sånn. Når en Kreps er forelsket, går det ikke over med det første. Visse Krepser holder fast på sin første forelskelse hele livet.

Løven 23/7-22/8

Du er irritert på de fleste akkurat nå, men du holder en god mine i ondt spill. Det har blitt litt mye drama selv for en Løve den siste tiden, så du har valgt å ta et steg tilbake og se hva som skjer fremover. Det finnes en person du savner, men han/hun ser også ut til å holde litt avstand.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er veldig interessert i en person som ser ut til å like deg like godt tilbake. Dere to utfyller hverandre selv om dere ikke er spesielt like. Dessverre kan partneren din iblant uttrykke seg litt dumt og da gjelder det å ikke være altfor stolt uten heller ha en åpen dialog.

Vekten 23/9-22/10

Du satser på likevekt denne uka. Det er veldig intensivt både privat og på jobb, så du prøver å finne din balanse i kaoset. For deg er det viktig å ta en pause og hente inn pusten når jobb blir for intensivt. En god nyhet forgyller dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ganske så avslappet til tross for det intensive tempoet som er i hverdagen din akkurat nå. Det finnes en ettertanke og en vilje til å fokusere som kommer fra Jupiters og Urans posisjon i stjernetegnet ditt. Du tenker utenfor boksen og er kreativ, samtidig som du ikke mister fokus på målet.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat nå er livet fantastisk og du nyter hvert sekund. Alle puslebiter har falt på plass og du opplever total harmoni til tross for krav på jobb og vanskelige utfordringer. Den eneste skyen på himmelen er at du ikke lykkes med å få tid til dine nærmeste venner.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag handler om å holde fokus og om å prøve å forstå. Hvordan du velger å gjøre en oppgave idag, kommer til avgjøre for hvordan du velger å gjøre liknende oppgaver i fremtiden. På ettermiddagen er du trøtt og du vil ta det med ro, men vennene dine har andre planer for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om kjedelige oppgaver og rutiner som ikke sitter. Det er din jobb å styre denne situasjonen, men det kan være ganske så vanskelig når kollegaene dine ikke samarbeider eller ser deg og hva du ønsker å oppnå. I løpet av dagen venter en positiv beskjed.

Fiskene 19/2-20/3

Du har det bra akkurat nå og du innser at du kanskje ikke er så lykkelig som du trodde at du skulle være. Alt fungerer i livet ditt, både når det kommer til kjærlighet, jobb og bekjentskapskretsen din, men allikevel føler du at det er noe du savner i livet ditt. Det kan være at du vil ha noen i livet som utfordrer deg mer.

Powered by Labrador CMS