Dagens Horoskop: Mandag 13. Juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen løper avgårde. Du har mange aktiviteter planlagt og du rekker knapt ta en pause og hente deg inn, før det er på tide å ta tak i neste prosjekt. I løpet av dagen passer du på å få siste oppdatering på jobbfronten.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en intensiv og ganske tøff dag der fokuset ligger på å få mye gjort på formiddagen, slik at du kan ta det med ro om ettermiddagen. Kvelden blir interessant og byr på en masse informasjon.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å organisere opp uka litt. Du liker å ha kontroll og struktur. Har du ferie, organiserer du kanskje hjemme. Du har behov for orden rundt deg akkurat nå, slik at du kan tenke klart. Dette er en påvirkning som kommer fra Jomfruen!

Krepsen 21/6-22/7

Mandagen blir ganske kjedelig. Du har vanskelig for å orke å ta deg ut av sengen om du har ferie og om du jobber, så går alt i sakte tempo. Det handler om at du ikke sover bra på nettene. Det er for mange tanker som surrer rundt i hodet på deg.

Løven 23/7-22/8

Du innser at du må ta tak i problemene dine innen de blir for vanskelige å finne ut av. Du har rotet det skikkelig til fordi du ikke tenker før du handler, og heller følger magefølelsen din, noe som ikke alltid er så fornuftig. Nå vil du ta kontakt med en venn du er i ferd med å miste.

Jomfruen 23/8-22/9

Iblant tror du at værgudene har noe personlig imot deg. Når du har planlagt å være utendørs, bøtter regnet ned. Hvordan du enn prøver å sikre planene dine, går de mot skogen. Men i dag ser det ut til at været er med deg!

Vekten 23/9-22/10

Du blir beskyldt for noe i dag, som du ikke helt vet hvordan du skal reagere på. Hele situasjonen er egentlig ganske tåpelig, for alle som kjenner deg vet at dette er noe du aldri kunne gjort, men spørsmålet er om sjefen din kjenner deg like godt?

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en annerledes start på uka der du gjør ting du normalt sett ikke pleier å gjøre. Du bryter vanene dine, bare for å røre litt om i gryta. Akkurt nå føler du at livet ditt har blitt så rutinemessig og det liker du ikke.

Skytten 22/11-21/12

Det blir ikke helt som du hadde tenkt deg i dag. Planene dine blir påvirket av ytre omstendigheter som du ikke rår over. Spørsmålet er om du tenker la deg påvirke eller om du anpasser deg og legger nye planer istedet.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir kanskje ikke helt som du hadde tenkt deg, men det blir allikevel en skjønn dg der du både får mye gjort, men også kan ta det med ro. En venn vil at dere skal treffes, men du er litt tvilsom. Han/hun har vært så lojal den siste tiden. Kanskje bør du gi han/hun en ærlig sjanse?

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en ganske intensiv start på uka og det er mye du skal rekke på liten tid. Om du jobber kan det være en god idé å ikke planlegge for mye etter jobb, på sett og vis slipper du stresse, men kan jobbe overtid om det er behov for det.

Fiskene 19/2-20/3

Denne mandagen tenker du ut en ny strategi. Det finnes en person som du både vil og ikke vil treffe. Han/hun har alltid hatt sterk påvirkning på deg, uten at du helt vet hvorfor og nå når det finnes en risiko eller sjanse for å se denne personen igjen, klarer du ikke la være å tenke på han/henne. Visse følelser forsvinner aldri.

Powered by Labrador CMS