Dagens Horoskop: Mandag 13. Januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen prøver du å snakke med en person som det ikke er så lett å nå frem til. Denne personen vil alltid ha ting på sin måte, men akkurat i dag hadde det vært bra for både deg og denne personen om han/hun kunne vært litt mer fleksibel.

Tyren 20/4-20/5

Du kjenner bra vibrasjoner i luften i dag og det gjør deg uvanlig glad og harmonisk. Det er lenge siden du kjente vinden blåse i din retning. Du har lenge stritt i motvind og prøvd å ta et steg om gangen, men nå løsner det og du kan sanke fruktene fra ditt harde arbeid.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ingen sjanse for at du kommer til å få det som du vil i dag, hvor mye du enn prøver å manipulere din sjef. Denne personen er bestemt av seg og når han/hun vel har fattet en beslutning, blir den hogget i stein. Det er bare å innfinne seg i den nye situasjonen.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil du gjøre ekstra stas på en venn som fyller år. Denne personen betyr så mye for deg, men dere har inget ukomplisert forhold, så du funderer lenge over hvordan du skal overraske vennen din uten at det blir feil. Du vil ikke fremstå som alt for interessert, samtidig som du vil at denne personen skal føle seg spesiell.

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant mandag hvor du gir utløp for dine følelser og tanker. Du er impulsiv og det kan være du overrasker en venn på impuls bare fordi du føler for det. Du gjør mye basert på magefølelsen din akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ulike måter å vise hvordan man skal gjøre ting på, og i dag benytter du deg av den mindre sjarmerende, men effektive sjefsmetoden. Du sier helt enkelt til dine kolleger hva det er som skal gjøres og hvordan du skal utføre disse oppgavene.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å lindre din dårlige samvittighet. Det finnes en eldre venn eller slektning som er veldig ensom akkurat nå, og du vet at du burde høre av deg til denne personen litt mer. I dag velger du å ringe eller stikke bort om denne personen, for å vise at du bryr deg.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag snakker du mye med en kollega om hvordan dere skal overtale sjefen om en metode å spare penger på. Du kan være veldig innovativ når du vil, og det er ikke alltid dine kolleger henger med i dine resonnementer.

Skytten 22/11-21/12

Du samler sammen verdigheten din i dag og bestemmer deg for at det er du som har vært grinete. Du vil virkelig vise at du faktisk er en bra venn. I dag er en spesiell dag for denne personen, så det finnes mange måter du kan vise denne personen oppmerksomhet på, og faktisk vise hvor mye denne personen betyr for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen begynner som alle andre dager, men slutter virkelig ikke sånn. Det blir en veldig underlig, fortryllende og merkverdig dag på mange måter. Du opplever både oppmerksomhet, omtenksomhet og å bli satt pris på av både venner og mennesker som du ikke visste brydde seg om deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om noen andre enn deg selv. Det blir en herlig og interessant dag, hvor du får bekreftet at du har tenkt rett når det gjelder et prosjekt. Sjefen din er imponert over deg! Om kvelden fokuserer du på en venn eller slektning som fortjener litt oppmerksomhet.

Fiskene 19/2-20/3

Av en eller annen anledning, finnes en person i dine tanker hele dagen. Du prøver å stenge denne personen ute, men den dukker opp i alle mulige sammenheng. Det kan være en notifikasjon på Facebook, et bilde på Instagram eller gamle bilder på telefonen din som plutselig popper opp. Du tar alle disse signalene som et tegn på at du bør kontakte denne personen.

Powered by Labrador CMS