Dagens Horoskop: Mandag 13. April

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å ta innover deg den informasjonen du får og det går ganske bra, selv om du glemmer visse ting. Du er litt tankefull for øyeblikket, og det er fordi du har begynt å tenke litt ekstra på en viss person. Man kan si du har begynt å dagdrømme litt.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir koselig og du får mye gjort. Du er fornøyd med din egen innsats, selv om du nok kunne prestert litt bedre. I løpet av dagen får du gode nyheter som har med jobb å gjøre. Du ser endelig et håp i enden av tunnelen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et ganske dårlig humør akkurat nå, så det kan kanskje være bra å holde litt avstand til dine nære og kjære i dag. På ettermiddagen prøver du å kjøpe noe du har savnet å ha hjemme, men det ser ut til å være veldig vanskelig å få tak på.

Krepsen 21/6-22/7

Du bør være forsiktig med noen av dine uttalelser i dag. Iblant er du litt vel ærlig og sier rett ut hva du mener, og det kan såre visse personer du egentlig bryr deg om. I løpet av dagen prøver du å treffe en viss person, men han/hun ser ut til å ha trukket seg inn i sitt eget skall igjen.

Løven 23/7-22/8

I dag får du høre noe du synes er både morsomt og ironisk på en og samme tid. Det handler om en venn av deg som alltid ser ut til å overraske deg på en eller annen måte. Denne personen har så mange sider ved sin personlighet, at du ikke helt klarer å lese han/henne.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er små ting som gjør de store forandringene akkurat nå. Det skjer mye i livet ditt, så det blir detaljer som vekker en hel del oppmerksomhet i deg. Selv ryktespredningen har blitt større den siste tiden og du er glad det ikke handler om deg.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom og utviklende mandag der du får teste dine grenser innen mange ulike områder. I dag skjer det noe som får de til å tenke helt nytt innfor våren og sommeren. Et nytt bekjentskap gjør et sterkt inntrykk på deg i dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du forstår at du har gjort en stor feil i dag, men du vet ikke hvordan du skal kunne rett opp i det igjen. Mye handler om at visse personer som er veldig følsomme akkurat nå og du ordlegger deg på en måte som skaper store misforståelser.

Skytten 22/11-21/12

Du blir sur når du føler deg utelatt og ikke spurt om å være med på ting. Det handler mer om prinsipper enn om at du faktisk vil være med. Snakk med en venn om dette, men prøv å være litt diplomatisk i måten du uttrykker deg på.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen byr på mange overraskelser. En hel del positive, men også noen opplevelser du kunne vært foruten. Det blir en interessant, lærerik og veldig morsom dag. Du oppdager nye sider ved deg selv og hos andre.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å jobbe på, selv om du har mistet litt av din arbeidsmoral. Du har veldig mange prosjekter på gang hjemme og det kan føles litt vel mektig iblant. Få hjelp av din øvrige familie om du føler at du sitter fast.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir litt annerledes. Du gjør noe du har litt dårlig samvittighet for, men som du allikevel ikke kan la være å gjøre. Akkurat nå kjemper du en indre kamp om hva som er moralsk riktig og hva det er du egentlig vil.

Powered by Labrador CMS