Dagens Horoskop: Mandag 12. Oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en intensiv mandag hvor du tvinges til å jobbe mer selvstendig enn du selv kunne ønske. Du funker bra i gruppe når du kan lede og fordele arbeidsoppgavene. Når du jobber alene, finnes det ingen å dele byrdene med og det får du kjenne på kroppen i dag.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om å få ting gjort og du fokuserer på det, selv om det kan føles kjedelig. Akkurat nå dagdrømmer du en del, tankene dine har en tendens til å vandre avgårde når du har noe mindre inspirerende å holde på med. I dag får du en positiv overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ganske trøtt denne mandagsmorgenen og det gjør det vanskelig for deg å jobbe. Sjefen din kan oppfatte det som at du ikke gidder å følge med, men det er bare hjernen din som ikke er helt med i dag. Det tar tid for deg å ta imot de enkleste instruksjoner.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt irritabel i dag og det merkes ikke minst på hvordan du behandler vennene dine. Du kan bli litt lett fornærmet, noe som gjør at både familie, venner og kolleger velger å holde litt avstand til deg i dag. Kvelden handler om en fysisk aktivitet.

Løven 23/7-22/8

Du har en masse energi i horoskopet ditt akkurat nå og stemningen er på topp. Sjarmen din gjør at du blir beundret både på jobb og privat. Akkurat nå finnes det ingen grenser for hva du kan oppnå når du setter den siden til.

Jomfruen 23/8-22/9

Det meste flyter bra denne mandagen og du føler at du har orden på det meste, noe som gjør deg mer selvsikker. Du har en plan og du utfører den med bravur. For deg finnes det ingen grunn til å stresse, det er jo bare å ta ting som de kommer.

Vekten 23/9-22/10

Denne mandagen havner du midt i en konflikt som berører deg, ettersom begge parter vil at du skal ta deres parti. Selv prøver du å holde deg nøytral så lenge som mulig, du hater å måtte velge side. Du prøver heller å megle mellom partene, men det går ikke så bra som du hadde håpet på.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en positiv påvirkning i horoskopet ditt, noe som kan hjelpe deg jobbmessig og når du skal ta avgjørende beslutninger. Du pleier å synes det er vanskelig å ta stilling til konflikter på jobb, men nå har du en ganske så bra oversikt over hva som har skjedd og hva du selv anser som rett og galt.

Skytten 22/11-21/12

Denne mandagen prøver du å skaffe deg litt fordeler, men det går ikke så bra. Du innser at du faktisk har valgt den enkleste utveien, istedenfor den litt tøffere men i lengden mer lønnsomme veien. Spørsmålet er om du skal gå tilbake og begynne på nytt eller om du skal ta til takke med den beslutningen du allerede har tatt.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen handler om å analysere og forstå. Du skal sette deg inn i en annen persons tankesett og det kan være komplisert ettersom han/hun er veldig ulik deg. I løpet av dagen får du en litt flørtende sms fra en beundrer og du blir glad, men vet ikke helt hvordan du skal svare. Du er ganske så dårlig på å flørte.

Vannmannen 20/1-18/2

Mandagen handler om både jobb og fritidsfornøyelser. Det blir en bra og berikende dag der du får det beste av to verdener. Sjefen din berømmer deg for din innsats i dag og du er stolt over det seg selv. I kveld unner du deg litt ekstra kveldskos.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en utviklende og lærerik dag der du får jobbe med ting du synes er både inspirerende og utviklende. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en venn litt mer ekstra omtanke. Han/hun blir glad for din oppmerksomhet.

Powered by Labrador CMS