Dagens Horoskop: Mandag 12. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er glad for de nyhetene du fikk denne helgen. Dette kommer til å forenkle planene dine fremover. Selv om du holder tankene dine for deg selv, planlegger du langt frem i tid både når det gjelder privatlivet ditt og karrieren din.

Tyren 20/4-20/5

Du håper på gode nyheter idag, og det får du. Det blir en blanding av lettelse og glede når du får den informasjonen du har gått og lengtet på. I løpet av kvelden koser du deg med familien og passer på å ta det skikkelig rolig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir tvunget til å rette opp i en misforståelse idag. Det tar på egoet ditt å innse at du kanskje ikke er så tydelig og rett på sak som du burde være. Det viktigste nå er å fokusere på fremtiden og ikke dvele over fortiden.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en koselig mandag hvor du kombinerer business med pleasure. Du omgås mye dine nærmeste venner, men du skulle gjerne utvidet bekjentskapskretsen din litt. Idag får du høre et rykte som overrasker deg, men som vekker nysgjerrigheten din.

Løven 23/7-22/8

Mandagen blir ganske intensiv. Du innser at det ikke er lenge igjen innen alvoret drar igang på ekte og da gjelder det å være forberedt. Du glir lenger og lenger fra en av dine beste venner og det gjør deg lei deg samtidig som du vet at det er en del av livet å vokse fra hverandre.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne mandagen handler om å strukturere jobbhverdagen din. Du er så trøtt at du må ha to-do lister du følger til punkt og prikke, for i det hele tatt å få utrettet noe. Kvelden blir morsom, men altfor sen.

Vekten 23/9-22/10

Du angrer på noe du har sagt til en kollega. Selv om du mener det du sa, innser du at ditt syn på sannheten ikke alltid er den rette. Du har gjort en vurdering av situasjonen uten å ha all fakta på bordet. Kanskje er det på tide å revurdere dine standpunkt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en glede og en positiv energi i ditt horoskop akkurat nå. Du har mange ideer. En del er veldig bra mens andre må tenkes mer igjennom. I løpet av dagen kommer du til å få en del feedback fra en av sjefene dine. Kvelden blir fysisk aktiv.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å slå bort all uro for fremtiden og fokusere på å være lykkelig her og nå, men det går ikke så bra. Du kan ikke la være å tenke på fremtiden og alle forandringene som kommer fremover.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag er en skikkelig bra dag hvor du har masse energi og ønsker om å begynne en ny fase i livet ditt. Dagen handler om å legge en plan for høsten både når det gjelder diett, mosjon, jobb og fokus. Kvelden blir veldig sosial og litt flørtende.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er dårlig på å planlegge fremtiden akkurat nå. Du tror du har full kontroll, men om du skal være ærlig med deg selv, tør du ikke tenke lenger enn et par måneder om gangen. Nå vil sjefen din fokusere på langsiktige mål og det kommer til å ta tid å venne seg til denne måten å tenke på.

Fiskene 19/2-20/3

Du har hatt en bra helg, men du føler at du savner noe. Helgen har vært litt vel harmonisk, ingen utfordringer eller noen som engasjerer deg. Du savner den personen som alltid får deg til å anstrenge deg litt ekstra.

Powered by Labrador CMS