Dagens Horoskop: Mandag 12. April

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske kjedelig mandag, spesielt om du jobber hjemme. Du har vanskeligheter med å være entusiastisk, selv om du prøver. Prøv gruppearbeid. Det å ha sosial kontakt kan gjøre denne dagen lettere.

Tyren 20/4-20/5

Du er trøtt etter en intensiv helg, men du prøver ikke å la det påvirke humøret ditt. Det har vært for mye å tenke på den siste uken, og derfor har du fortsatt litt høyt indre tempo. Trekk pusten dypt, og flytt fokus til nuet – det gjør alt bedre.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har hatt en del motgang i det siste, men nå synes du likevel at det er i ferd med å snu. En positiv innstilling hjelper når ting er tungt. Der er sjelden mu møter problemer du ikke kan løse, det handler mer om hvor mye energi det stjeler.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du en test av noe slag, og du blir opprørt da den dukker opp uten forvarsel. Dette er ting du burde kunne svare på i søvne, men det hindrer ikke at hjernen din tømmes fullstendig når du må prestere under press, uten forvarsel.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir intensiv, men bra. Du er litt stressa over en deadline, men når du tenker etter så ligger du egentlig godt an. Kvelden handler om en venn som beundrer deg masse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har havnet i en vanskelig situasjon der du må velge mellom to venner. Du har virkelig ikke lyst til å gjøre dette, og det må du si ifra om. Ingen gode venner tvinger deg til å velge side. Alt i alt en fin dag.

Vekten 23/9-22/10

Tempo på jobben trappes opp, og det merker du allerede i starten av uken. En kombinasjon av færre ansatte og mer å gjøre kan skape et press på deg. Du burde ha en god kommunikasjon med sjefen din om dette.

Skorpionen 23/10-21-11

Mandagen er begynnelsen på noe nytt og fantastisk. Du har befridd deg selv fra dårlig samvittighet som har gnaget på deg den siste tiden. Du har innsett at du har gjort ditt beste, og det er alt noen kan forvente. Dette er en viktig innsikt for din del.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant og lærerik mandag, der du får mange fordeler dersom du har en del kunnskap om et visst emne. Skytten har enten full oversikt, eller ingen peiling. Det er sjelden noe midt i mellom for din del. I dag vet du dessverre ikke så mye som du burde visst.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å komme inn i hverdagsrutiner igjen. Du blir overrasket over hvor fort du kommer ut av hverdagsrytmen, og hvor vanskelig det er å komme inn igjen. Kvelden handler om å bli favorisert og takle press.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir som det blir i dag, prøv ikke å gjøre ting mer kompliserte enn de er. Om du stresser deg opp unødvendig, vil resultatet bli deretter. Ta en ting av gangen, da leverer du som best.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir ikke så effektiv som du hadde ønsket, men du får likevel gjort en del. Det viktigste for deg i dag, er å sjonglere flere oppgaver samtidig. Det kan være vanskelig ettersom fisken lett blir forvirret når det er flere ting å huske på samtidig.

Powered by Labrador CMS