Dagens Horoskop: Mandag 11. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag har du en del å bevise ovenfor sjefene dine og det gjelder å være fokusert og uthvilt. Akkurat nå har du en tendens til å slurve litt med arbeidet. Det har ikke vært like mye fokus på fremtiden og karrieren, så derfor har du glemt det med å konkurrere og vise hva du er god for.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir passe intensiv. Du har en del å gjøre, noe du trives godt med. Det verste du vet, er dager hvor det ikke skjer noe. Denne mandagen får du mulighet til å hjelpe en kollega du vanligvis ikke jobber så ofte med.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir litt irritert på en kollega eller venn som tar så lett på den nåværende situasjonen. Det er som om han/hun stenger det som pågår rundt seg ute og at denne personen ikke bryr seg om restriksjoner og anbefalinger fra myndighetene. Du må prate med vennen din!

Krepsen 21/6-22/7

I dag blir du glad når du innser at en venn som vanligvis ikke har så mye tid til deg, gjerne vil treffes og finne på noe med deg. Hva med å dra på en skogstur eller en ha en koselig filmkveld hjemme?

Løven 23/7-22/8

I dag innser du at du må roe ned din tøffe attitude og vise at du faktisk bryr deg. Du merker at den personen du aller helst vil omgås med, er veldig populær og at alle vil være med denne personen. Noe som fører til at denne personen har liten tid til deg. Det er på tide å reagere!

Jomfruen 23/8-22/9

Du vet at du ikke kommer til å få det som du vil i dag, men du vet du er god på ord og satser alle kortene dine på å vinne ved å bruke sterke ord. Den kampen du står ovenfor er ikke så veldig viktig, du bør helle fokusere på det egentlige målet og da må du akseptere et og annet tap på veien.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en harmonisk innledning på uka der gode nyheter får deg til å føle deg litt tryggere. Den forvirringen som har vært den siste tiden, begynner å legge seg og du finner tilbake til den balansen som er så viktig for deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir ofte irritert på personer som ikke lytter ordentlig etter. Du er selv veldig intellektuell og intelligent, noe som gjør at du mener det holder å si ting en gang. Alle har ikke din evne til å lære fort, det merker du i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å sope problemene dine under matta og late som ingenting i dag. Det kommer til å fungere for en stund, men så kommer disse problemene tilbake med enda større styrke og da kan det bli skikkelig tøft. Hvorfor ikke ta tak i dine egne problemer allerede nå?

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen handler om jobb, vennskap, kjærlighet og intriger, men også om varme og medfølelse. Det blir en intensiv dag og du føler deg mer levende enn du har gjort på lenge. Takket være alle forandringene som skjer rundt deg, får du mer tid til overs for å fundere, hvile og nyte livet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har sett frem til denne dagen lenge og forhåpentligvis byr den på alt du lengter etter både når det kommer til natur, frihet og å disponere tiden som du vil. Kvelden byr på god men enkel mat, og en hel del latter.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil virkelig være for deg selv i dag, men du vet ikke helt hvordan du skal få sagt det til venner uten å såre de. Har du en partner kan det bli ekstra vanskelig. Sier du at du ikke føler deg bra, er risikoen stor for at han/hun vil ta vare på deg. Du bør være bestemt og fortelle at du har behov for litt privattid.

Powered by Labrador CMS