Dagens Horoskop: Mandag 10. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det ligger forventninger og en masse spenning i luften idag. Du vet at noe kommer til å skje, men du vet ikke hva. I løpet av dagen er du ganske aktiv med en sport av noe slag. Kvelden byr på en interessant vending og en overraskelse.

Tyren 20/4-20/5

Dagen idag blir veldig aktiv for din del, men den blir også litt sørgelig og rar. Du tar farvel med noen som har vært en del av livet ditt lenge, bare for å kunne gå videre i nye spor. I løpet av kvelden kan det hende at en venn erkjenner hva han/hun egentlig føler for deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ulike måter å si nei på og idag velger du en koselig, men bestemt måte å takke nei til en innbydelse på. Det handler om en date av noe slag med en person du ikke er det minste interessert i. Som singel blir kvelden interessant.

Krepsen 21/6-22/7

Idag er det din tur til å overraske. Du bestemmer deg for å virkelig være seriøs når det kommer til hva du føler. Du innser at dette kommer til å bli den eneste sjansen du får til å løfte et litt følsomt tema. Kvelden blir rar, herlig og litt vel sen.

Løven 23/7-22/8

Du er misfornøyd med et valg du har gjort idag. Det ble ikke som du hadde håpet på, selv om det er ikke et dårlig alternativ. Du bestemmer deg for at ingenting skal ødelegge denne dagen og kvelden. Du er sjarmerende og håpløst tullete, noe som gjør at ingen kan motstå deg. Dette er din kveld!

Jomfruen 23/8-22/9

Du er pragmatisk idag. Du innser at du kanskje ikke er den beste kandidaten til en viss post, men at det for nå ikke finnes så mange alternativer. Du tar allikevel sjansen og overtaler deg selv til å tro at du er den beste i rollen, om du bare får sjansen.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant dag og en enda mer interessant kveld. Om du liker drama så er du på rett sted. Det er som om du har havnet i en film som er en blanding av drama og komedie. Vennene dine sier og gjør ting denne mandagen som du vanligvis aldri skulle drømme om å gjøre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskelig for å ikke se overrasket ut når du ser hvordan en kollega plutselig har blomstret opp. Han/hun har piffet seg opp og utstråler en uvanlig selvsikkerhet. Du funderer litt på om denne personen kanskje er nyforelsket, men du tør ikke spørre rett ut.

Skytten 22/11-21/12

Du har høye forventninger til denne dagen og det finnes en risiko for at den ikke lever opp til dine drømmer. Du er ikke spesielt realistisk når du planlegger fremtiden. I løpet av ettermiddagen og kvelden kan du få en overraskelse som du ikke er så fornøyd med.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en merkelig, morsom og helt magisk dag å se frem til. Du nyter å være der du er akkurat nå med de menneskene du omgir deg med. Kvelden byr på sannheter, drama, tårer og masse latter. Det blir et minne for livet.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen blir stressende, men veldig morsom. Du slår deg sammen med en venn du ikke omgås med så mye og det viser seg å være en smart beslutning. Sammen får dere en annerledes, men morsom dag og en minnerik kveld.

Fiskene 19/2-20/3

Du bestemmer deg for å si sannheten idag. Kanskje ikke den beste timingen, men du vet at om du ikke sier noe så kommer det aldri til å bli sagt. Kvelden blir dramatisk, følelsesladet og litt opprivende, samtidig som den blir befriende herlig.

Powered by Labrador CMS