Dagens Horoskop: Mandag 10. Februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir en ganske intensiv dag, hvor du settes på prøve gang på gang. Det blir kanskje ikke et så bra resultat som du hadde håpet på, men du gjør det allikevel bra. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å påvirke en person til å ta en lønnsom beslutning.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å ta igjen det tapte fra forrige uke, og det går over all forventning. Når du fokuserer på det positive, kommer både energien og arbeidsgleden tilbake. Du får et interessant forslag fra sjefen din i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du kan være veldig sta når du vil, og i dag får du påvirkning fra jorden som forsterker den siden ved deg. Når en sjef kommer med en tidskrevende og unødvendig oppgave, vegrer du deg for det. Sjefen din blir sint, men du vet har rett når det kommer til dette spørsmålet.

Krepsen 21/6-22/7

Du har aldri vært mye for hierarki, selv om du ofte retter deg etter andre. I dag går du fra din vante posisjon, og det kan irritere visse personer, noe du ikke bryr du deg om. Du er en sterk person, som følger hjertet ditt.

Løven 23/7-22/8

Denne mandagen er du veldig lei deg. Du sovner altfor sent om kveldene og det gjør at du føler deg ekstremt trøtt om morgenen. En kollega irriterer seg over at du ofte kommer for sent og at det tar en time eller to innen du får opp tempoet på jobb. Du synes kollegaen din overdriver.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å muntre opp en person som ikke har det så bra, men som ikke helt vil innrømme det. Du er en mester i å få mennesker til å åpne seg når du vil, og i dag vil du at vennen din skal fortelle hva det er som er feil.

Vekten 23/9-22/10

Du er veldig stille i dag. Du føler at ingenting er gøy i dag, uten at du helt kan sette fingeren på hva feilen er. Du er inne i en periode hvor du påvirkes mye av Månen og det gjør deg følsom. Du kan bli både lei deg, glad og forbannet i dag, uten å helt vite hvorfor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du holder munn, selv om du egentlig har veldig behov for å si hva du mener. Det handler om at du er lojal mot en kollega som kan havne i trøbbel om du sier for mye. Du beskytter en kollega ved å tie, men det er ikke dermed sagt at du liker situasjonen.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å trolle frem et resultat fra tomme luften. Du har lenge visst at du måtte være klar med denne oppgaven i dag, men du har hele tiden utsatt den og håpet på at noe skal inntreffe slik at du slipper å gjøre det. I dag må du ta grep og ordne opp i situasjonen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du i et strålende humør. Du har det bedre enn på lenge og din vilje og energi er på vei tilbake i tegnet ditt. I dag sliter du med en oppgave du ligger etter med. Takket være litt hjelp, lykkes du med å oppnå et bra resultat på kort tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i ganske så dårlig humør i dag. Du har sovet dårlig og du føler deg veldig trøtt og lei alle menneskene som legger seg opp i ting de ikke har noe med. Du vet du har ting under kontroll og da trenger du ikke ha sjefen din hengende over nakken som kontrollerer hver minste ting du gjør.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig emosjonell og følsom akkurat nå, og det gjør at et par kvasse ord eller en spydig kommentar, fort kan vippe deg av pinnen og gjør deg lei deg. Du har også en sterk påvirkning fra Månen, som kan gjøre deg veldig humørsyk.

Powered by Labrador CMS