Dagens Horoskop: Mandag 1. April

Slik blir din første dag i april.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du blir glad for en positiv reaksjon du får fra en kollega idag når du foreslår at dere skal samarbeide. Det er først etter at du har fått svaret at du innser at du faktisk har uroet deg for at denne personen skal si nei.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir litt stressende. Du føler at du ikke helt har kontroll og du er litt irritert på en sjef som hele tiden puster deg i nakken. I løpet av dagen får du masse skryt for din kreativitet og det blir et plaster på såret i forhold til den duste sjefen din.

Tvillingene 21/5-20/6

Det begynner å skje veldig mye i livet ditt akkurat nå og du henger ikke helt med. Både på jobb og privat er det full fart. Selv om du vanligvis elsker å være fullbooket, lengter du etter en pause fra hverdagen hvor du bare kan slappe av.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å få et grep rundt visse ting, men hvordan du enn vrir og vender på problemet, så vet du ikke helt hva det er som skjer. Du prøver å spørre en venn, men du får bare kryptiske svar tilbake.

Løven 23/7-22/8

Det blir en rar men interessant mandag. Et spørsmål fra en kollega får deg til å tvile. Selv om du egentlig ikke har noe imot å omgås med denne personen, føler du at du ikke har noe interesse av å bli nærmere kjent med han/hun. Dagen inneholder også en intern konflikt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt forsiktig når du stiller et spørsmål til en sjef. Du vet at han/hun kan stille seg både positiv og negativ til forslaget ditt og ar det først og fremst har med å gjøre hvordan du fremstiller det. I dette tilfellet får du den reaksjonen du er ute etter.

Vekten 23/9-22/10

Idag settes visse ting på plass. Du havner mitt mellom to parter, og som vanlig vegrer du deg for å ta parti. Du synes ikke du trenger å velge, spesielt ikke mellom venner og kolleger.

Skorpionen 23/10-21-11

Du lengter etter en forandring, men akkurat nå finnes det hverken tid eller mulighet for å gjennomføre store endringer i hverdagen. I løpet av dagen blir du overrasket over en kollegas entusiasme og interesse for hva du gjør.

Skytten 22/11-21/12

Du gjennomfører en del små undersøkelser idag. Ditt mål er å finne ut om det finnes noe interesse for en fest eller en middag du planlegger. Du får både positive og mindre positive svar på dine spørsmål, så du funderer litt før du bestemmer deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt irritert og føler deg rastløs idag. Våren lokker frem eventyreren i deg og du føler et behov for å komme deg ut og oppdage verden, I løpet av dagen finner du en grunn til å begynne og prate litt mer med en person som interesserer deg, men som du ikke helt når fram til.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om muligheten for å gi og ta. Du gjør kompromisser med en kollega, og dere blir enige om at du får bestemme fullt og helt neste gang. Kvelden blir informativ og ganske så stressende.

Fiskene 19/2-20/3

Du nærmer deg en person med største varsomhet. Du vet at han/hun ikke er spesielt lett å håndtere og at han/hun ofte lykkes med å irritere deg med sine kommentarer, men til tross for alt dette, vil du faktisk lære å kjenne denne personen litt bedre.

Powered by Labrador CMS