Dagens Horoskop: Lørdag 9. November

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir en luksuriøs pause i hverdagen hvor du kan slappe av og bare ta det med ro. Selv om du har noen små oppgaver som har med jobb å gjøre, så er det ingenting som er altfor overanstrengende. På kvelden skjemmer du bort deg selv.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir morsom, litt spennende og sosial. Du nyter dagen i det fulle og bruker den på ting som interesserer deg. Selv om det finnes ting du burde gjøre, så skipper du de og tar det med ro og har det gøy istedet.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av dagen dukker det opp et spørsmål om penger. Du vil gjerne reise bort sammen med venner, familie eller kolleger, men akkurat nå har du ikke økonomi til det og du innser at du ikke helt har råd til det. I dag prøver du å finne ut av hvordan du kan løse problemet.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en morsom og varierende dag hvor fokuset ligger på å lykkes med en oppgave som du har tatt på deg frivillig. Når du tilbød deg, hadde du ingen anelse om hvor komplekst problemet var eller hvor mye tid det skulle ta. Nå er det for sent å snu.

Løven 23/7-22/8

Denne lørdagen vurderer du å lyve for å komme deg ut av en litt pinlig situasjon, samtidig som du er fristet til å kaste deg over denne nødløsningen, vet du at det antageligvis bare kommer til å forverre situasjonen ettersom du har vanskelig for å holde fast ved en løgn, uansett hvor hvit den er.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir aktiv, men på en bra måte. Du har mye å gjøre og tempoet er høyt allerede fra start. I løpet av dagen trekker du deg fra en avgjørende krangel fordi du vet at det kommer til å resultere i at dere begge sier ting dere angrer på, men ikke kan ta tilbake. I dag er du den voksne.

Vekten 23/9-22/10

Denne lørdagen er du gjerne utendørs om været samarbeider. Frisk luft og aktivitet får deg til å koble av på en helt annen måte enn om du bare holder deg inne og slapper av. Kvelden handler om venner og om et felles problem dere har og som dere prøver å finne en løsning på.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne lørdagen velger du å se på en situasjon med litt mer objektive øyne enn hva partneren din gjør. Du kan forstå begge sider av denne konflikten, selv om du i bunn og grunn synes at du har rett mens partneren din mener at du må ta feil.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du alle midler for å få ut informasjon fra en person, men det går ikke helt som du hadde håpet på. Du innser at denne personen er omgitt av lojale venner som ikke sladrer.

Steinbukken 22/12-19/1

Selv om det finnes en rastløshet over tegnet ditt i dag, blir den samtidig harmonisk og rolig. Du har det gøy og støtter og hjelper vennene dine. Periodevis er det litt stressende, og du går glipp av ting du har villet gjøre lenge, men det blir allikevel en veldig bra lørdag.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne lørdagen prøver du å følge med på visse personer og deres motgang og medgang. Det blir en interessant og lærerik dag hvor du utnytter din intelligens til din fordel. Kvelden blir sosial, men ikke så sen.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen handler om å bare ta det med ro og hente deg inn igjen etter en følelsesladet uke. Du har behov for å lande i dag og si farvel til det gamle. I løpet av dagen får du et bra råd fra en venn som kjenner deg godt.

Powered by Labrador CMS