Dagens Horoskop: Lørdag 9. Mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du reagerer sterkt på noe en venn sier idag. Vennen din har ikke all bakgrunnsinformasjon og skjønner derfor ikke at han/hun har gått for langt. Prøv å forklare klart og tydelig for denne personen hva du mener.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen handler om en feiring av noe slag. Det kan være en ny jobb, en fødselsdag eller noen som har forlovet seg. Det. blir en koselig men tidlig kveld fordi du er så trøtt. Akkurat nå gjør Solen og Uranus at du blir lett tappet for energi.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som sjeldent blir sint, du blir heller mer sur enn lei deg. Idag lykkes en slektning med å irritere deg ved å tråkke deg på tærne. Han/hun tenker ikke alltid så langt, men denne gangen går han/hun over grensen.

Krepsen 21/6-22/7

Lørdagen handler om venner og om å ha det gøy. Det blir en intensiv og interessant lørdag der du lærer å kjenne nye mennesker og du får høre en del hemmeligheter. En venn stoler på at du er der for han/hun. Denne personen kunne du ofret nesten alt for.

Løven 23/7-22/8

I løpet av lørdagen prøver du å lokke med en venn på eventyr. Han/hun tar for det meste det sikre for det usikre, men idag har du sjansen til å få vennen din til å tenne på sine egne prinsipper og bli med deg. Kvelden blir morsom, men litt for sen.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes mye du kan gjøre for å hjelpe en slektning, det trenger ikke handle om penger. Du har kloke råd å komme med, og det har denne personen behov for. Vis at du er der for denne personen på andre måter enn å låne denne personen penger.

Vekten 23/9-22/10

Du er redd for å gå for langt idag når du provoserer et familiemedlem. Du vil bare at han/hun skal våkne opp og se realiteten i hvitøyet. Denne personen har en tendens til å lukke for alt som er tøft.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i et strålende godt humør idag. Om du har mulighet, så tilbringer du deler av dagen utendørs. Den friske luften gir deg energi og du føler deg nesten piggere på kvelden enn du gjorde på morgenen.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes ikke så mye å si idag. Du har innsett at visse ting ikke går an å reparere, så det er bare å gå videre i livet med nye mål. I løpet av lørdagen omgås du med en gammel flørt. Det er nesten to år siden dere hadde en fling, men idag våkner følelsene til livs igjen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du ser på mens andre ødelegger livene sine. Det finnes ikke så mye å gjøre med denne situasjonen, så du velger å stille deg litt utenfor det verste dramaet. En venn tar kontakt med deg og du blir overrasket over hvor bra dere klikker når dere er sammen. Dere pleier som oftest bare omgås i større bekjentskapskretser.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen blir en aktiv dag. Du får en del gjort hjemme og det er du fornøyd med. På jobb har det vært litt urolighter denne uka og du kan høre fra en kollega som vil diskutere en situasjon med deg. Du liker ikke å prate jobb når du har fri, men i dette tilfellet kan du ikke si nei.

Fiskene 19/2-20/3

Du dras mot en venn, selv om du vet at du egentlig bør holde deg unna. Denne personen er ikke som alle andre, og liker å tenne på grenser. Det er drivkraften og intelligensen som tiltaler deg mest ved denne personen, dette er virkelig en person du kan prate med.

Powered by Labrador CMS