Dagens Horoskop: Lørdag 9. Mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen bruker du på en idrett eller hobby som du elsker. Det blir en bra og passe sosial dag der en felles interesse står i fokus. Om kvelden blir du invitert bort til noen venner. Du er fristet til å takke ja, men du har andre planer på gang.

Tyren 20/4-20/5

Denne lørdagen er du mer effektiv enn du pleier og du er virkelig kreativ i matveien. Du er god på smaker og liker å teste nye kombinasjoner. Kvelden byr på en herlig overraskelse, der du blir bortskjemt for en gang skyld.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del å gjøre i dag, så det gjelder å ha et høyt tempo allerede fra start. Husk at om du har fri, så er det viktig å hvile like mye som om du jobber. Iblant glemmer du at helgen er til for at man skal hente seg inn etter en lang uke.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil du omgås en venn, men han/hun har ikke helt tid til deg og det gjør deg skuffet. Foreslå at dere skal møtes litt senere istedet. Denne personen vil gjerne se deg, så gi ikke opp.

Løven 23/7-22/8

I dag har du store planer, spørsmålet er bare om du våger å gjennomføre de. Du har en tendens til å drømme stort, men når det kommer til stykket, kan du fort bli blyg og bakke unna. Spesielt når det gjelder en viss person... Det er noe ved denne personen som gjør deg svak. I dag er en riktig dag å våge å overraske litt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vet hva du er på vei til å gjøre og du føler deg uvanlig målbevisst både når det gjelder jobb og dine private ambisjoner. Det blir en interessant dag. Du lærer deg masse nytt og føler at du utvikles som menneske.

Vekten 23/9-22/10

Du har en helt ok dag å se frem til og det passer deg utmerket. Du liker ikke altfor mye action, noe det har vært mye av den siste tiden. I dag fokuserer du på deg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får høre en masse informasjon i dag og det gjelder å sortere alt du får høre. Det blir en bra lørdag der du føler deg kreativ og hvor du får sjansen til å uttrykke deg på nye måter. I løpet av ettermiddagen møter du en person som virkelig inspirerer deg.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å ta det med ro i dag, selv om du burde. Det finnes en rastløshet i deg og den kan få deg til å si og gjøre ugjennomtenkte ting. Kvelden handler om vennskap og om å lytte til hverandre.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en morsom lørdag som både handler om å oppdage nye ting og om å nyte god mat og kanskje feire noen. Kvelden byr på en overraskende vending og en flørt. Du lar deg lokkes med av alle vårfølelsene.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en ganske rar lørdag der du prøver å rekke ting som har med både deg selv og med en slektning å gjøre. Du blir lett splittet når oppmerksomheten slites mellom ulike ting. Kvelden handler om planlegging.

Fiskene 19/2-20/3

Du lurer på om du har gjort rett, men som vanlig har du en tendens til å bli passiv når du blir rådvill. Istedet for å utforske følelsene. dine, stenger du av og håper på at det følelsesmessige ubekvemme skal forsvinne. Det gjør det sjeldent av seg selv.

Powered by Labrador CMS