Dagens Horoskop: Lørdag 8. Mai

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir intensiv på en god måte. Du har lagt en del planer, og mye handler om en sport eller en event av noe slag. Selv om det ikke blir som før, kjenner du likevel en liten smak av livet før Covid-19.

Tyren 20/4-20/5

Du har vanskeligheter med å være ærlig mot en venn eller kollega, ettersom du ikke vil såre denne personens følelser. Denne personen er veldig myk og helt uten filter, og det er en form for naivitet som du virkelig setter pris på, men som samtidig gjør han/hun sårbar for omverdenen. Kvelden blir herlig.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en bra og morsom lørdag som handler om utendørsaktiviteter, dersom været er på din side. Det kan handle om alt fra en sport, til lunsj i frisk luft med familien. For deg er det viktig å holde deg i gang.

Krepsen 21/6-22/7

I dag opplever du en hel del blandede følelser. Du kastes inn i en situasjon som du ikke helt kan håndtere følelsesmessig, og det gjør at du reagerer med piggene ute. For deg er ofte anfall det beste forsvar.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er skikkelig lat i dag, og du skammer deg nesten over mangelen på aktivitet. Tenk på at visse dager må bare få gli forbi for at man skal kunne hente energi og ork til andre dager som ikke er like rolige. En samtale med en venn får deg i godt humør.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å få innsikt i et pågående problem. Du har oppdaget at det er noe din venn skjuler for deg, men du har tatt et bevisst valg om ikke å undersøke det videre. I dag får du vite hva problemet er, uansett om du er klar for dette eller ikke.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganske bra lørdag der fokus ligger på familien. Du trives godt med bare dine nærmeste rundt deg. Akkurat nå har du ingen behov for å omgås i større grupper. I dag får du vite om et familiemedlems sommerplaner.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å fiske etter informasjon, men det er veldig vanskelig. Du er på grensen til å presse en venn for alt han/hun vet, men du innser at det er å dra det for langt. Kvelden handler om muligheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir en herlige oase av lite aktivitet. Kanskje du møter venner til lunsj, går deg en tur, eller leser en bok. For deg handler denne dagen om å gjøre det du har lyst til. Det er ikke ofte du unner deg selv å være spontan.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir rolig og variert. Du har mange jern i ilden, både privat og på jobb. Det kan virke som om denne dagen handler om å feire noen, enten i anledning en bursdag, eller noe annet. Kvelden blir koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en tendens til å lure deg selv, og det er kanskje ikke alltid så lurt. Du må prøve å være litt mer ærlig i hvordan du dømmer deg selv og dine prestasjoner. Dersom du tenker deg om, vet du godt når du har gjort noe bra, og når du har vært mindre engasjert.

Powered by Labrador CMS