Dagens Horoskop: Lørdag 8. Juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du føler deg litt umotivert idag uten at du helt vet hvorfor. Du deltar på en gruppeaktivitet av noe slag, men du gjør det ikke så bra som mange hadde forventet seg. I løpet av ettermiddagen prøver du å påpeke feil hos et familiemedlem, men denne personen har vanskelig for å få kritikk, spesielt fra deg.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir koselig. Du har en del mindre prosjekter å ta tak i, men du ser ut til å unne deg litt hvile og bare nyte livet mellom slagene. Kvelden handler om å gripe de mulighetene som dukker opp. Men dette er en familiebeslutning så la alle få være med å bestemme.

Tvillingene 21/5-20/6

Du dras mot personer som forstår hvordan du tenker og idag velger du åpenbart å bruke tid på personer du trives med. I løpet av dagen planlegger du sommeren og passer på å shoppe litt. Du har lett for å gjøre kupp akkurat nå.

Krepsen 21/6-22/7

Denne helgen handler om å være den som tar for seg. Du har innsett at ingenting gøy skjer om du ikke er den som står for initiativet, derfor sørger du for å få med vennene dine. Du nyter livet akkurat nå, spesielt når du bruker dagene dine med venner.

Løven 23/7-22/8

Du har innsett at du må jobbe hardt for å komme dit du vil nå, men det er verdt besværet og det vet du. Du kan ha en engels tålmodighet om du føler deg motivert nok og akkurat nå planlegger du langsiktig for hele sommeren. Kvelden blir koselig og romantisk om du er forelsket.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en risiko for at du blir irritert på en person som står deg nære akkurat nå. Du forstår ikke alltid hvordan denne personen tenker. Han/hun har en tendens til å ikke reagere på samme måte som du når det kommer til følelsesmessige utspill.

Vekten 23/9-22/10

Det spiller egentligen ingen rolle hva du gjør idag, så lenge du får bruke dagen sammen med mennesker du liker. Det blir en lørdag full av latter og opptog. Få personer kan være så spontane som en entusiastisk og kreativ Vekt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det kommer til å ta tid for deg å innse hva det er som er feil akkurat nå. Det handler om at du hele tiden tror du har kontroll, men egentlig skjer det mange ting i livet ditt som du ikke har sjans til å påvirke. Du må bli litt mer realistisk i dine bedømmelser.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig lørdag hvor du ikke gjør så mye i det hele tatt. Aller helst kunne du ønske du var med den personen som betyr mest deg, men han/hun er opptatt med noe annet så du føler deg litt handlingslammet. Når en Skytte blir oppslukt av noe, bruker du all energi på denne interessen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du prøver å ikke uroe deg når det gjelder en venn, men du har en gnagende følelse av alt ikke er som det skal være. Det handler om små ting, men sammenlagt blir det et litt urovekkende helhetsbilde. For øvrig blir det en lørdag som handler om deg og å skjemme bort seg selv. Kvelden blir hysterisk morsom.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdagen blir koselig og passe intensiv. Du har et par mindre prosjekter du må avslutte, så kan du ta helg på ordentlig. Om kvelden passer du på å planlegge visse ting som har med sommeren å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg bundet og det trives du med. Viljen til å være fri vokser seg sterkere og sterkere hos deg for hver dag som går, men du prøver å undertrykke denne følelsen, for du tror at det bare er midlertidig. Dessverre har det motsatt effekt enn hva du hadde håpet på.

Powered by Labrador CMS