horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 8. april

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske følelsesladet start på denne påsken. Sterke følelser vekkes til live, og du tar standpunkt for saker som du brenner for. Ellers blir det en rolig og familieorientert dag. De nære og kjære står i fokus. Dagen ser også ut til å by på god mat og sosialt samvær.

Tyren 20/4-20/5

For deg blir det en annerledes, men morsom påskeaften. I stedet for den vanlige påskematen og alle eggene, vil du oppleve spenning, følelsesladde øyeblikk, stolthet og masse latter. Du får også muligheten til å observere visse personer og deres relasjoner, noe som gjør dagen enda mer interessant.

Tvillingene 21/5-20/6

Påskeaften er en veldig tradisjonell dag som vanligvis ser ut på samme måte. Selv når du prøver å bryte mønsteret, har den en tendens til å falle tilbake i samme spor igjen. Dagen handler om god mat, familie og slektninger, og altfor mye godteri. Det er også en viss dose av drama å vente denne dagen.

Krepsen 21/6-22/7

Lørdagen blir mer sosial enn fredagen. I dag skinner du av varme og sjarm. Sannsynligvis vil det være elementer av familie og feiring i dag, men hvis ikke, kan vennene dine erstatte familien din. Det viktigste for deg er å være sammen og ha det hyggelig.

Løven 23/7-22/8

Påsken er en familiehøytid, noe som betyr at du tilbringer mye tid med dine nære og kjære i dag. Hvis du har en stor og høylytt familie, kan det bli litt av en tålmodighetsprøve med denne typen sammenkomster. Selv om det er herlig og morsomt, kan det samtidig være ganske utmattende.

Jomfruen 23/8-22/9

Også lørdagen ser kjærlighetsfull ut, men det handler mer om en dempet og varm følelse enn ren lidenskap. I dag kan du vise din kjærlighet ikke bare til din partner, men til hele familien din, eller kanskje er det et kjæledyr som får litt ekstra oppmerksomhet. Det blir en koselig dag som byr på fellesskap.

Vekten 23/9-22/10

Hvis du har en familie, vil du sannsynligvis tilbringe store deler av helgen med dem. Det blir en varm dag preget av god mat, masse godteri og latter. Du ser ut til å omgås mennesker fra forskjellige generasjoner, noe som skaper en herlig dynamikk. Hvis du ikke har en nærmeste familie, lar du vennene dine erstatte dem i stedet.

Skorpionen 23/10-21/11

Din påskefeiring blir ikke så tradisjonell om du får velge selv. Du vil bryte normene og gjøre noe annerledes. Hvis du har en stor familie, kan det hende at din vilje til å feire alternativt ikke blir godt mottatt. Uansett blir det en ganske rolig dag hvor du unngår for mye aktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Hvis fredagen var lavmælt, blir lørdagen mer høylytt. Uansett om du velger å tilbringe dagen med familie eller venner, ser det ut til å være mange sterke viljer og en del egenrådighet som omgir denne dagen. Du synes det er litt morsomt med all dramatikken, det gir deg et kick.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne påskeaftenen handler ikke om egg og mat, men om spenning, prestasjon og å vise hva du kan. Du støtter både andre og gir deg selv en boost, noe som også gjenspeiles i resultatene du oppnår. Kvelden blir morsom, sosial og litt uventet. En person tar kontakt med deg, og deres tilnærminger overrasker deg.

Vattumannen 20/1-18/2

I dag er det dramatikk og spenning på høyt nivå. Selv om du ikke er direkte involvert i det som skjer, men fungerer mer som en tilskuer, føler du på stemningen. Denne dagen innfrir og overgår alle dine forventninger. Om kvelden vil du feire.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det en mulighet for at du velger å feire en litt alternativ påske. Du kan godt tilbringe hele dagen og kvelden sammen med din partner og unngå både familie og påskelunsj hvis det er mulig. For deg er det viktigste å være nær den eller de som betyr mest for deg.

Powered by Labrador CMS