Dagens Horoskop: Lørdag 7. September

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er skeptisk til en beslutning som vennen din er i ferd med å ta. Han/hun kan være ganske så impulsiv og det er denne personen i dag. Du har prøvd å veilede og komme med konkrete råd, men ingenting vil hjelpe så lenge denne personen vegrer seg fra å se helhetsbildet og henger seg opp i detaljer.

Tyren 20/4-20/5

Du omgås med familien din i dag. Det kan være snakk om en utflukt i skogen, et hjemmeprosjekt eller bare helgekos. I løpet av dagen får du informasjon om en konkurranse eller en oppvisning av noe slag. Kvelden byr på hjemmelagd mat og koselig selskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Du uroer deg for mye for hva andre skal tenke og for lite over hva du selv vil gjøre. Tenk ikke så mye på omgivelsene og hva alle andre mener, prøv heller å fokusere på dine egne behov istedet. Luft gjerne ideer med en nær venn.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt redd for å si nei til en venn fordi du ikke vet hvordan han/hun kommer til å reagere på den negative beskjeden. Problemet ditt er at du har lovet denne personen å bli med på noe, men nå angrer du deg.

Løven 23/7-22/8

Du vet at du sier nei bare fordi du er sint, og du vet du kommer til å angre i etterkant om du ikke gjør dette. I dette tilfellet er det en del av stoltheten din og dine sårede følelser som gjør at du ikke tenker helt rasjonelt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du synes det er gøy å engasjere deg i et prosjekt som har med en hobby å gjøre. Du håper på å kunne utvikle denne ideen litt mer på sikt, men akkurat nå vil du bare teste ulike ting innen du bestemmer deg for hva du skal gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Lørdagen tilbringer du utendørs så mye som mulig, om været tillater det. Det blir en herlig dag med fokus på familien og morsomme aktiviteter. I løpet av dagen kommer et følsomt tema opp på bordet og her gjelder det å velge sine ord med omhu, slik at du ikke sårer noen unødvendig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en herlig lørdag å se frem til. For deg handler denne dagen om å ta det med ro og om å skjemme bort deg selv. I løpet av dagen får du høre sladder om en venn og en kollega. Kvelden avsluttes på en litt festligere måte med enten en middag eller at du går ut med venner.

Skytten 22/11-21/12

Du får høre rene løgner i dag, men velger å svelge de ettersom du da kan late som at alt er bra. Det har blitt dårlig stemning mellom deg og en venn, men du har vanskelig for å akseptere at forholdet deres ikke er bra. Du velger heller å stappe hodet i sanden og ikke tenke mer på det.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er ikke så enkelt å forstå alt som skjer rund deg akkurat nå, men du prøver så godt du kan. I dag rekker du både å gjøre nyttige ting, ta det med ro og å være sosial. Kvelden bruker du på vennene dine. Det blir en koselig kveld du gjerne gjør om igjen så snart som mulig.

Vannmannen 20/1-18/2

Ting må ta tid, så slutt å stresse prosessen. Prøv å ha tålmodighet og se det positive i å ta et steg om gangen. I løpet av dagen diskuterer du fremtiden, ferieplaner og litt annet med en venn eller partner. Kvelden handler om god mat og å ha det koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt impulsiv akkurat nå og det er ulikt deg. Uten å fundere så mye over det, kontakter du en venn, bare for å sees litt spontant. Du sørger for at det er flere personer med, men det er bare én som er viktig og som du egentlig vil omgås med.

Powered by Labrador CMS