Dagens Horoskop: Lørdag 7. Desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir en velfortjent hviledag for din del. Du nyter å kunne ta det med ro og slippe å stresse. Dagen handler om venner og ditt behov for å omgi deg med mennesker du er veldig glad i.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir litt lang og kjedelig, fordi du ikke har så mange rundt deg å omgås med, og familien din ser ut til å være på egne eventyr. Om du bare slapper av og gjør ting du liker, kommer dette til å bli en herlig kveld og en koselig dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er grunnen til at en slektning er så opprørt, men du synes ikke det er din feil at slektningen din er så følsom. Du tror på ærlighet, selv om du i blant kan være både brutal og sårende. Kvelden handler om å diskutere et spørsmål som har med helgen og familien å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du lengter etter å si nei til sjefen din, for du synes han krever altfor mye av deg. I dag får du en veldig bra anledning til å sette ned foten, men allikevel tviler du. De er tross alt sjefen din og du vil ikke bli uvenner med denne personen.

Løven 23/7-22/8

Det sladres en hel del om en person på jobb og du har vanskelig for å ikke delta på sladringen til tross for at du synes det er moralsk feil. Du sliter mellom dine egne behov for sladder og dine etiske vurderinger. Idag bestemmer du deg for å bli en ny og bedre person.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ingen tvil om at du er lykkelig akkurat nå. Alt er magisk og du nyter virkelig følelsen av å leve i nuet. I løpet av dagen får du sjansen til å gjøre vennen din litt ekstra glad. Er du i et forhold, blir det en skikkelig romantisk dag.

Vekten 23/9-22/10

Denne lørdagen prøver du å være utendørs så mye som været tillater det. Du har behov for frisk luft og litt perspektiv på livet og det får du best når du er utendørs. I løpet av dagen kan det komme et fristende jobbtilbud.

Skorpionen 23/10-21-11

Du liker utfordringer og høyt tempo, og i dag bys det på begge deler. Du føler at du må være veldig effektiv for å rekke alt du skal, samtidig blir du stolt over deg selv når du prikker av siste punket på din veldig lange to do-liste.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir herlig og full av opplevelser. Du ser ut til å være ute på reise i dag, så kanskje bruker du dagen på en dagsutflukt. Kvelden handler om kjærlighet og om å gjøre det beste med det man har. Gresset er ikke grønnere på den andre siden.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en fartsfylt og krevende, men samtidig veldig morsom og berikende lørdag. Du er på topp og du kjenner at alle puslebitene endelig er i ferd med å falle på plass. I løpet av kvelden er du uvanlig sosial med masse utstråling.

Vannmannen 20/1-18/2

Du bruker deler av dagen på et prosjekt du har holdt på med under en lenger periode. Det blir en bra dag, men samtidig går den veldig fort. Du har behov for å ta en pause fra alt kjas og mas og koble helt av. Kvelden handler om en fritidsinteresse du har.

Fiskene 19/2-20/3

Du har mange valgmuligheter i dag og det kan hende det gjør deg litt handlingslammet. Du foretrekker å bare ha et par alternativer å velge mellom. Litt nyheter om en venn får deg til å bli litt nostalgisk.

Powered by Labrador CMS