Dagens Horoskop: Lørdag 6. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har prøvd på alle tenkelige vis å nå frem til en viss person, men det er først når du bestemmer deg for å gi opp at denne personen våkner til liv, og viser vilje til forandring. Noen ganger må man innse hva man kan miste, før man kan slåss for det man har.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ganske rolig, og du har fokus på ting i hjemmet. Du har satt i gang et flertalls prosjekter, og innser at du ikke har mye tid til overs. Derfor er det like greit å ta det når som du har fri.

Tvillingene 21/5-20/6

Du resonnerer og diskuterer med et familiemedlem i dag. Dere er ikke alltid enige, men den siste tiden har dere funnet en fin måte å prate om ting, selv når dere er uenige. Det handler om et ønske om å få det til å fungere gjennom gode kompromisser fra begge parter.

Krepsen 21/6-22/7

Du tilbringer mer tid med et familiemedlem, og mindre tid med venner akkurat nå. Du har innsett verdien av å ha en nær relasjon til familie som kan hjelpe og støtte, spesielt i disse tider. Du har også innsett at visse personer i livet ditt har tatt med seg negativ energi inn, og det vil du ha en slutt på.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå er du veldig barnslig. Du lever veldig på impuls, og tar dårlige valg. Det hjelper ikke på at det er vår i luften. Vår for Løven er som bensin på bålet. Du blir høy på følelsen av frihet, og derfor enda mer spontan og ubetenksom.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag som kan ta en uventet vending. Du har en positiv følelse i kroppen, og denne ønsker du å bevare. Derfor prøver du å være spontan, noe som er ganske utypisk for Jomfruens personlighet. Selv om det er uvant å gjøre ting på impuls, så er det samtidig ganske herlig!

Vekten 23/9-22/10

Du tar dagen litt som den kommer. Dersom været er fint, er du gjerne utendørs og griller, eller ute i skogen. Du trives når du ikke har spesifikke planer eller ting du må gjøre. Du øver deg på å leve mer i nuet.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å prate med en venn om et vanskelig tema. Du vet at du må våge å ta opp dette emnet, men samtidig frykter du utviklingen det kan ta. Du orker ikke flere problemer akkurat nå.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om en personlig utfordring. Det er viktig for deg å komme til bunns i dette, selv om tanken på å åpne deg opp og være sårbar skremmer deg. Skytten gjemmer seg gjerne bak en smilende maske som sier at alt er bra.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å prøve å forstå hvorfor en person har gjort som han/hun har gjort. Du kan se et mønster av mulige årsaker, men dersom du virkelig skal forstå denne personen må han/hun åpne seg og prate om dette. Spørsmålet er om det er mulig akkurat nå. I det store og det hele blir dette en fin dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du takler ikke motgang akkurat nå. Det har vært altfor mye som har blitt avlyst eller utsatt den siste tiden. I dag får du enda en beskjed om noe som må utsettes, og du blir veldig skuffet. Du trenger en pause, og du trenger å komme deg bort.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt treg i starten denne lørdagen, men når du først er i gang går ting veldig bra. Det er masse positiv energi i ditt horoskop i dag, så bruk den for alt den er verdt. Du får et fint kompliment av en som beundrer deg.

Powered by Labrador CMS