Dagens Horoskop: Lørdag 6. Juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å håndtere både små og store problemer. En konflikt hjemme kan få deg i dårlig humør, men det er noe som vennene dine kan hjelpe deg med. Kvelden handler om å gjøre noe av det morsomste du vet om.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen starter med at du har en del å gjøre, men om du bare holder fokus, kommer ting til å gå lekende lett. Akkurat nå har du en masse fantasi og en masse morsomme ideer du vil virkeliggjøre. Kvelden blir underholdende og passe sosial.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er på tide å gjøre noe for seg selv. Det er lov å være litt egoistisk og slippe å tenke på hva alle andre vi hele tiden. I det store og det hele, blir det en herlig og avslappende lørdag. På kvelden prøver du å aktivere familien din litt.

Krepsen 21/6-22/7

Iblant er det enklere å ta tyren ved hornene enn å gå rundt og være lei seg. Du vet hva hjertet ditt vil og det kommer ikke til å forandre seg bare fordi du later som. Du er uvenner med den ene personen som gjør deg til et bedre menneske.

Løven 23/7-22/8

Du tar en dag om gangen og prøver å ikke planlegge for langt frem i tid. Du synes det er gøy å være populær, noe du er akkurat nå. Venner fra alle hold drar i deg og vil omgås. Spørsmålet er hvem du egentlig vil bruke tiden din på, iblant ser du ut til å følge strømmen istedenfor å gå dine egne veier.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som drives av sterke ambisjoner og det gjør at du ofte er sliten når helgen kommer, ettersom ukedagene tar mye av energien din. Denne helgen foreslår en venn at dere skal finne på noe sammen, men du prøver å komme unna ettersom du bare vil være hjemme.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du ute en del og trosser værgudene. For deg er det viktig med nærhet til naturen, noe som gir deg ro og tid til å fundere over livet. Lørdagen avsluttes med en gladnyhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gir aldri opp med det første, men du kan dra deg litt tilbake og slikke sårene dine, om du føler deg urettferdig behandlet. I dag er en slik dag hvor du holder deg litt for deg selv mens du tenker over fremtiden, jobb og dine private ambisjoner.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å få med deg en venn ut. Du vet at du kommer til å vinne plusspoeng om du lokker med din sjarm og vinnende vesen. Denne personen har dratt seg litt tilbake den siste tide fordi han/hun har blitt såret, men nå har du en plan på hvordan du skal løse denne konflikten.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å tenke fremover. Du planlegger høsten og du er ytterst målbevisst. Gode nyheter gjør deg i godt humør. Kvelden kan bli veldig sosial på en litt annerledes måte. Våg å gjøre noe nytt og litt crazy.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir aktiv. Du har mange ulike prosjekter du skal rekke å få ferdig og det kan bli litt knapt med tid. Prøv å avslutte en ting, før du begynner på noe annet. Kvelden blir koselig, passe sosial og du omgås med mange bekjente.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vurderer du å blåse helt i hva alle andre sier og følge magefølelsen din. Du har lenge følt at du trenger en avslutning med en viss person, men det har ikke blitt slik ettersom dere lever så adskilte liv akkurat nå. Her om dagen løp du tilfeldigvis på denne personen og du innså hvor sterkt det berørte deg.

Powered by Labrador CMS