Dagens Horoskop: Lørdag 6. juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er fornuftig og tenker veldig logisk, men vennen din er en følsom person som synes du er så kald i visse situasjoner. Prøv å åpne deg opp og fortell hva det er du egentlig føler.

Tyren 20/4-20/5

Du er veldig forsiktig når du nærmer deg en person du kjenner, men som du veldig gjerne skulle kommet enda nærmere. Det handler om at han/hun kan være litt forsiktig og vanskelig å komme innpå, så da velger du å ikke være for intensiv og prøver heller å gjøre personen mer nysgjerrig på deg istedenfor.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt irritert på en person som ikke forstår sitt eget beste idag. Denne personen har alltid gått an å snakke med, men akkurat nå er det umulig å nå frem med logikk til denne personen. Han/hun har sin egen oppfatning av saken og nekter å være åpen for andre løsninger.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig følsom akkurat nå, både når det gjelder hva vennene dine sier mens også når det kommer til dine egne reaksjoner på ulike situasjoner. Du har så mye inni deg som du burde få utslipp for, men du vet ikke når eller hvordan du skal kunne slippe løs alle følelsene dine.

Løven 23/7-22/8

Det har blitt ganske så intensivt med en person den siste tiden og dere har hatt noe på gang, men nå begynner du å føle at han/hun blir litt vel for intensiv for din smak. Du orker ikke helt klengete mennesker som hele tiden trenger oppmerksomhet og det gjør denne personen. Nå vet du ikke helt hvordan du skal avvise denne personen på en fin måte.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er så sta at det ikke blir til din egen fordel idag. Istedenfor at du får det som du vil, så ødelegger du for deg selv ved å ikke inngå kompromisser. Du må lære deg når du kan sette deg på bakbeina og når du bør ta et steg tilbake.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom og utviklende lørdag hvor du får mulighet for å vise en venn noe som han/hun aldri har opplevd tidligere. Du føler at du faktisk kan inspirere vennen din til noe som er utviklende og morsomt for hans/hennes del.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes flere ulike måter å resonere seg frem til en sak på, men det som er viktig er at du hele tiden underbygger dine resonnementer med logiske argumenter. Du er et følelsesmenneske og iblant synes du at logikk er kjedelig og derfor har du en tendens til å underbygge dine resonnementer med ganske så ville hypoteser istedenfor faktiske bevis.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å prate med partneren din og innser at du ikke kommer noen vei. Han/hun åpner seg til en viss grad, men du skjønner at du bare skraper på utsiden av noe som går mye dypere. Deres problem er at dere er så ulike og du har vanskelig for å følge denne personens tankegang.

Steinbukken 22/12-19/1

Du begynner å føle deg nervøs og irritert på grunn av en prøve eller konkurranse av noe slag. Det eneste som hjelper er å prate eller smse med en venn som forstår dine følelser og som pepper deg på en måte som fungerer for deg. Dere har kommet hverandre nærmere den siste uka.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er glad for at du ikke helt vet hva som skjer akkurat nå, du aner at det er mange intriger som holder på å vokse seg til å bli et større problem. Du holder deg utenfor ettersom du ikke vet hvilken side du skal slutte deg til om du blir innblandet.

Fiskene 19/2-20/3

Partneren din prøver å nå frem til deg, men du vil ikke prate med han/henne. Hvor mye du enn liker partneren din så virker det ikke som han/hun helt forstår seg på deg. Du har en annen person som du vender deg til når du trenger trøst og støtte.

Powered by Labrador CMS