Dagens Horoskop: Lørdag 6. April

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av lørdagen prøver du å droppe visse ting du synes er kjedelig, men da reagerer familien din. Det er bare å innse at du ikke kommer deg unna, og at dere må gjøre jobben sammen. Kvelden byr på en konflikt av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en herlig og opplevelsesrik lørdag. Har du mulighet så besøker du gjerne et museum, en park eller går en lang tur. Det blir en skikkelig koselig familiedag der du unner deg både is, god lunsj og litt kultur. Kvelden blir ganske sen, men veldig koselig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du unner deg å ta det med ro denne lørdagen. For deg er det viktig å komme ikapp mentalt etter en ganske så tøff uke. I løpet av ettermiddagen kan det være snakk om en bursdag eller feiring av noe slag.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir usikker idag. En venn er veldig sjarmerende og vil virkelig at du skal like han/hun, men du oppfatter personen som litt falsk og har vanskelig for å se dere to nære. Du forstår virkelig ikke hva han/hun er ute etter. Denne personen har aldri vært så interessert som han/hun er nå.

Løven 23/7-22/8

Du innser at du har blitt ganske så populær og det er i og for seg smigrende men også litt vanskelig. Selv om du synes det er gøy å bli invitert på fester, middager og andre aktiviteter så føler du at det blir litt mye. Du vil aller helst bruke kvelden på en person som ikke er hjemme.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes mye å ta hensyn til idag, så sørg for å ikke bli stressa. Prøv å være nøye og regn med at visse ting kommer til å ta lenger tid enn de pleier. I løpet av dagen kommer en nabo eller bekjent med et forslag som kan spare deg for både tid og penger.

Vekten 23/9-22/10

Du stoler ikke helt på visse personer. Det finnes mye som kan gå feil idag og du vil ikke slippe kontrollen om du ikke må. I løpet av lørdagen får du også mulighet for å bruke tid med nye venner i et nytt miljø

Skorpionen 23/10-21-11

Lørdagen handler om valg og det kan ta tid for akkurat nå gjør Månen deg veldig ubesluttsom. Du veier opp og ned på det meste uten å komme frem til en beslutning.

Skytten 22/11-21/12

Du vil virkelig ikke være alene denne lørdagen, samtidig vet du ikke hvem du vil omgås med. Akkurat nå føler du deg litt utenfor og du har vanskelig for å anpassa deg til alt det nye som er på vei inn i livet ditt. Ta en dag der du bare skjemmer deg bort, og der du får sjansen til å fundere over fremtiden.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en herlig lørdag full av opplevelser. Du ser nye miljøer, møter nye mennesker og nyter å ha det koselig. Idag gjør du et kupp du er veldig glad for. På ettermiddagen kan det være kultur og litt ny lærdom som står på agendaen. Kvelden byr på en kulinarisk opplevelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en herlig lørdag der du bare nyter. Du ser nye miljøer, treffer interessante mennesker og lærer deg litt om en annerledes kultur. Kvelden tilbringer du med vennene dine. Det blir en koselig, men ganske så sen lørdag.

Fiskene 19/2-20/3

Du er lei av å hele tiden ta hand om og trøste en venn som aldri er glad. Som empatisk Fisk har du vanskelig for å ikke bry deg om vennen din, men han/hun kan bli litt vel mye til tider. I løpet av lørdagen tar du kontakt med en person som trigger nysgjerrigheten din.

Powered by Labrador CMS