Dagens Horoskop: Lørdag 5. September

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å engasjere seg i noe du brenner for. Det blir en ganske stressende, men herlig dag, hvor du får oppleve fantastiske ting. Kvelden byr på en liten overraskelse som har med et uventet vennskap å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir slitsom, men du føler at du er til nytte. Det blir en bra og produktiv dag, og en koselig og familiekjær kveld som byr på god mat og koselig selskap. Etter alt slitet denne dagen, synes du at du fortjener å bli litt bortskjemt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du sier imot et familiemedlem, og det fører til en ganske så opphetet diskusjon. På en eller annen måte blir dere aldri helt enige. Dere har så forskjellige meninger og syn på livet. Kvelden blir koselig.

Krepsen 21/6-22/7

Du forsnakker deg om en hemmelighet i dag og det gir deg så dårlig samvittighet. Å tie har aldri vært din sterkeste side, men akkurat dette trodde du at du skulle klare å holde for deg selv, for du vet konsekvensene av å sladre.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra lørdag som handler om en sport, fornøyelse eller hobby av noe slag. Det er lenge siden du hadde tid til å bruke en hel dag på akkurat denne aktiviteten, men i dag får du endelig muligheten. Kvelden blir dramatisk og veldig spennende.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er ikke lett å sette en strek over det som har vært og gå videre. Jomfruer går gjerne igjennom ting om og om igjen, ettersom de har vanskelig for å gi slipp. I dag innser du plutselig at det ikke kommer til å være til din fordel å grave deg ned i fortiden.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir interessant og utviklende. Du lærer deg masse nytt og det gjelder å ta en rolig kveld, slik at du får smeltet inn alle inntrykkene. I løpet av lørdagen får du et fint kompliment som du virkelig tar til deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir herlig, men veldig intensiv. Du bruker største delen av dagen på en fritidsinteresse du har begynt å bruke mer og mer tid på. Om kvelden passer du på å omgås venner du ikke har sett på lenge.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irritert på en person som alltid skal ha rett og i dag sier du ifra. Du prøver å påpeke at det iblant ikke finnes rett eller galt, men at det er et spørsmål om smak og da må man akseptere at det finnes andre meninger enn sine egne.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en fysisk stressende dag der du jobber hardt med et hjemmeprosjekt. Som flaks er, er du ganske robust og klarer denne typen utfordringer bra. Kvelden byr på en koselig overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet hva du vil og du er ikke sen med å si det. Dine meninger er veldig sterke akkurat nå og det finnes en risiko for at du krangler med et familiemedlem som ikke alltid liker hva du gjør. Iblant må man inngå kompromiss, spesielt innen familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar noen for gitt, og i dag oppdager du at det er en feil. Denne personen er aldri der for deg når du vil treffe han/henne og det sårer deg selv om du vet at han/hun ikke burde sitte inne og vente på at du skal høre av deg.

Powered by Labrador CMS