Dagens Horoskop: Lørdag 5. Oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen i dag handler om å være presis og ikke slurve. Men når væren er kreativ, er den ikke særlig glad i å bli tvunget til å være nøye. I dag blir din tålmodighet satt på prøve opptil flere gnager, men det blir en veldig morsom og utviklende lørdag.

Tyren 20/4-20/5

Dagen starter tidlig og ender sent. Det blir en interessant dag som byr på spenning, glede, mer glede og masse god mat. Dette blir en dag du sent kommer til å glemme. Kvelden handler om vennskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Idag er det vi og ikke bare du som gjelder. I alle beslutninger som taes, må du involvere en person til. Tvillinger er vant med å handle på egenhånd, så denne vi-følelsen kan bli vanskelig til å begynne med. Kvelden blir overraskende rolig.

Krepsen 21/6-22/7

Du takker nei til et forslag fra en venn. Du er frustrert over visse ting i livet ditt, men du vet at du ikke kan påvirke de så mye akkurat nå, og du må heller ha tålmodighet og være sta for å overvinne dette hinderet.

Løven 23/7-22/8

Du har bestemte meninger og mange av vennene dine synes du er ganske så vanskelig å ha med å gjøre akkurat nå. Du er alltid først ut med nye ideer og er den første til å ta risikoer, men akkurat nå påvirkes du av jorden, noe som gjør deg mer forsiktig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er til stede i dag og det er bra. Gjennom å vise deg frem, vinner du fordeler som andre fraværende personer ikke får. Dagen handler mer om å være overbevisende og frempå enn å prestere på toppnivå.

Vekten 23/9-22/10

Du er irritert på en person for at han/hun har påpekt åpenbare feil i planene dine. Her handler det om at du burde prøve å tenke litt mer langsiktig, selv om du synes det er vanskelig. Du vil veldig gjerne være mer i nuet og tenke mindre på fremtiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kreativ og morsom. Nye måter å tenke på får deg til å teste ut nye grenser og det gir resultater. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en venn hvordan du ser verden og det blir litt av et eventyr i seg selv. Kvelden handler om sterke moralske spørsmål.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt skuffet over en venn og det blir ikke bedre av at han/hun ignorer deg når du prøver å lufte temaet. Du innser hvor langt i fra hverandre dere er akkurat nå, til tross for at dere bruker mye tid på hverandre. Kvelden blir bedre om du velger å bruke den på familien og ikke din partner.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag faller alle puslebitene på plass. Endelig føler du deg stolt av deg selv. Selv om du har prestert bra i høst, har det hele tiden føltes ut som at du har snublet over målstreken. I dag når du hele veien fram. Kvelden blir koselig med fokus på mat.

Vannmannen 20/1-18/2

Iblant blir man ekstra stolt over visse personer og det blir du i dag. En venn eller slektning gjør en oppvisning som er verdt å minnes. Han/hun gjør ingen feil og blir bare flinkere og flinkere. I dag kan du slappe av og nyte.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke så sta som du burde være. Du gir opp det som er viktig for deg altfor lett, bare for at ting blir for komplisert. Våkne opp, livet er komplisert og det er det som gjør det så deilig å leve.

Powered by Labrador CMS