Dagens Horoskop: Lørdag 5. Juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

På lørdagen får du sjansen til å hente deg inn ordentlig. Det har vært en lang uke, og du trenger å sove ut og samle deg. En venn har noe viktig å fortelle, men kun til deg.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske intensiv lørdag, og du legger litt prestisje i å legge opp arbeidet eller prosjektene dine så godt som mulig. Gjennom å ligge et steg foran, unngår du å stresse deg selv opp.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskeligheter med å si nei til en venn, ettersom denne personen maser litt. Vanligvis er dere på samme side, men nå tenker dere ulikt. Det er som om denne personen sier nei bare på trass.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en hendelsesrik lørdag, og som vanlig har du en tendens til havne i midten av det som skjer. Du dras til intriger som en magnet, men det er noe du aldri vil innrømme til andre. En konflikt mellom venner eskalerer på ettermiddagen.

Løven 23/7-22/8

Egentlig ville du vært fornøyd med å gjøre ingenting, men du har planlagt noen aktiviteter som du ikke kan skippe. Gjennom å korte ned på disse aktivitetene får du mer tid til overs der du kan være spontan eller bare ta det helt med ro.

Jomfruen 23/8-22/9

Du diskuterer med noen som står deg nær i dag. Det er ikke ofte at du hever stemmen, men det er få som kan irritere deg på samme måte som denne personen. Du blir helt enkelt ganske rasende på denne personens lathet og at han/hun forventer at andre skal løse problemer for seg.

Vekten 23/9-22/10

I dag nyter du gjerne dagen utendørs. Du kan til og med våge deg til et bad dersom været er fint. Det er få personer som kan leve i nuet på samme måte som du. For deg handler denne dagen om å finne balansen og kjenne på at livet er herlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du prøver å overtale en venn til å bli med på en aktivitet som du synes virker interessant. Problemet er at dette er mer din type eventyr. Din venn er både for komfortabel og engstelig av seg for å trives med denne typen aktiviteter.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at du kan komme langt med ren stahet, men denne typen dukker kun opp når du influeres av jord, og det gjør du nå. Ditt problem i dag er at du gir opp litt for lett. Du orker ikke å kjempe i motvind.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag møter du på en venn eller bekjent i et miljø der du ikke hadde forventet det. Det blir en morsom overraskelse, og det kan endre kursen for denne dagen. Dere kan hjelpe hverandre med de utfordringene dere begge står ovenfor.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en bra dag der du blir kjent med nye inspirerende mennesker, og innser noe som er viktig for framtiden. Alt i alt en herlig og rolig dag. Kvelden handler om å være sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir et godt tempo på denne dagen, men det må du ha dersom du skal rekke alt du har planlagt. Noen ganger blir helgene litt over-fylte, og da finnes det ingen tid for å hente seg inn og hvile.

Powered by Labrador CMS